Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
BEKO BDFN26640XC fritstående opvaskemaskine, 16 sæt, 6 programmer, 60 cm, klasse C, sølv
BEKO BDFN26640XC fritstående opvaskemaskine, 16 sæt, 6 programmer, 60 cm, klasse C, sølv

1 / 2

BEKO BDFN26640XC fritstående opvaskemaskine, 16 sæt, 6 programmer, 60 cm, klasse C, sølv

6.092 kr.
6.128 kr.
Hygiejne Intens HygieneIntense**-funktionen i Intensive 70-programmet, der er inspireret af de varme kilders rensende kraft, fjerner 99,999 % af bakterier* og vira* fra fødevarer for at levere perfekte hygiejniske resultater, sikkert og komfortabel
Læs mere

Hygiejne Intens

HygieneIntense**-funktionen i Intensive 70-programmet, der er inspireret af de varme kilders rensende kraft, fjerner 99,999 % af bakterier* og vira* fra fødevarer for at levere perfekte hygiejniske resultater, sikkert og komfortabelt i dit eget hjem. Dampen, der genereres af de høje temperaturer, dækker helt overfladen af opvasken, som derefter skylles med varmt vand til intensiv desinficering. HygieneIntense-funktionen kan også anvendes på eco-, auto-, intensiv-, Aquaflex-, Clean&Shine Quick&Shine- og Fast 60'-programmerne. Ved at tilføje funktionen forlænges varigheden af de valgte programmer, og vaskeprogrammerne varierer afhængigt af det valgte produkt. * Enterococcus faecium, Bovine Coronavirus, Murine Norovirus ifølge test fra Hochschule Rhein-Waal. ** Hygiene Intense-funktionen er kun effektiv, når den bruges sammen med Intensive 70-programmet.


Åbning af Autodoor

Hvis du lader døren være lukket i slutningen af vaskecyklussen, kan det forårsage uønsket lugt i opvaskemaskinen og vanskeligheder med at tørre opvasken. Den automatiske døråbningsfunktion forbedrer tørringen ved at lukke naturlig luft ind og fjerne damp fra opvaskemaskinen ved automatisk at åbne døren i slutningen af programmet. * Ved at bruge funktionen forlænges vaskecyklussen.


CornerIntense™

For at sikre, at alle dine tallerkener, bestik og glas er helt rene, har Beko opvaskemaskiner også CornerIntense-teknologi, et system, der sikrer en jævn fordeling af vand og vaskemiddel i badekarret, så alle overflader vaskes grundigt, og der ikke er snavs tilbage i sidste ende. CornerIntense-teknologien giver dine tallerkener en upåklagelig rengøring takket være den roterende arms rektangulære bevægelser, hvorigennem vand og vaskemiddel når hvert hjørne for effektivt at fjerne snavs.


ProSmart™ inverter motor

ProSmartInverter-motoren er din pålidelige partner, når du har brug for ro i sindet. Det er udstyret med en række mærkbare fordele lige fra første brug: energieffektivitet, som du kan se på din elregning, lavere støjniveau gennem forbedret hastighedskontrol, fravær af vibrationer og eliminering af elektromagnetiske emissioner, så du kan nyde fred og ro med din familie. Alle disse fordele fordobles af dens holdbarhed og robusthed, hvor sliddele som kulbørster er blevet fjernet.


Intens 70°C

Dette er et program beregnet til vask af meget beskidte tallerkener eller diske, der er blevet udskudt. Dens hemmelighed er brugen af høj temperatur til vask og yderligere skyllecyklusser, herunder varmt vand.


Hurtigt+ ™

Fast+ ™ giver dig perfekt ren disk op til 3 gange hurtigere end almindelige programmer. Det hæver vasketemperaturen, reducerer vandforbruget og justerer vandtrykket for at forkorte vasketiden.


Glidende vaskemiddel dispenser

Den nye vaskemiddelbeholder er udstyret med en glidelås og er nem at bruge. Det er nemt at få adgang til det, når du har brug for det, med minimal indsats.


Øko 50°C

Et program, der tager sig af både dine retter og miljøet. Det er det ideelle program til energieffektiv opvask.


AutoGlassShield®

Denne teknologi beskytter glasvarer mod korrosion ved at afbalancere vandets hårdhedsgrad. Dette forlænger glasvarernes levetid med op til 20 gange.


AutoProgram

Denne indstilling evaluerer automatisk den tid og temperatur, der er nødvendig for opvask, afhængigt af hvor beskidte opvasken er. Dette giver dig mulighed for at sikre, at disken er disket med mindst mulig mængde ressourcer.


Acrobat-systemet

Takket være akrobatsystemet er det nu muligt at lægge alle typer plader i opvaskemaskinen. Det gør det muligt at justere den øverste kurv på 3 niveauer for maksimal fleksibilitet. Mere plads til dine retter, mindre bekymringer for dig!


Mini 30'

Specielt designet program til let snavsede plader og briller. For en fuld maskine kan du vaske på 30 minutter* ved 35 ° C, hvilket sparer vand, tid og energi. *Programtiden kan forlænges, hvis visse funktioner er aktiveret (f.eks. Automatisk døråbning).


TrayWash™

Spar tid og energi med TrayWash-innovationen™. Det specielle design giver dig mulighed for at placere to bakker i den nederste kurv og en anden i den øverste kurv. Derudover kan du ved hjælp af sidehåndtagene vaske din komfur og ovnplader med en højtryksrenser.


Plade med let foldning

Pladeholderne i den nederste kurv kan nu nemt foldes sammen for at gøre pladsen mere effektiv og give plads til store plader.


Robust sprøjtearm

Opvaskemaskinen er udstyret med en mere robust sprøjtearm, og den stærkere vandstråle gør det muligt at rengøre opvasken effektivt. Maksimal effektivitet ved vask!


Hurtig og skinnende™

Dette program renser og genopretter glansen af hverdagens retter med lidt tilsmudsning på bare 58 minutter.


Bestik skuffe

Mere plads til bestik og store redskaber med den øverste bestikskuffe. Beko opvaskemaskiner udstyret med opvaskemaskinens øverste rum garanterer fuldstændig fjernelse af madaflejringer, perfekt tørring af bestik og køkkenredskaber samt hygiejnisk og bekvem håndtering.


Snavs sensor

En anden smart løsning i Beko opvaskemaskiner er den specielle sensor, der registrerer, hvor beskidte opvasken er og automatisk programmerer den mængde vand, der er nødvendig til opvask.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser