Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

BEKO BDFN26430X fritstående opvaskemaskine, Hygiejneskjold, 14 sæt, 6 programmer, 60 cm, klasse D, rustfrit stål
BEKO BDFN26430X fritstående opvaskemaskine, Hygiejneskjold, 14 sæt, 6 programmer, 60 cm, klasse D, rustfrit stål
BEKO BDFN26430X fritstående opvaskemaskine, Hygiejneskjold, 14 sæt, 6 programmer, 60 cm, klasse D, rustfrit stål

1 / 3

BEKO BDFN26430X fritstående opvaskemaskine, Hygiejneskjold, 14 sæt, 6 programmer, 60 cm, klasse D, rustfrit stål

5.199 kr.
Hygiejne Intens HygieneIntense**-funktionen i Intensive 70-programmet, der er inspireret af de varme kilders rensende kraft, fjerner 99,999 % af bakterier* og vira* fra fødevarer for at levere perfekte hygiejniske resultater, sikkert og komfortabel
Læs mere

Hygiejne Intens

HygieneIntense**-funktionen i Intensive 70-programmet, der er inspireret af de varme kilders rensende kraft, fjerner 99,999 % af bakterier* og vira* fra fødevarer for at levere perfekte hygiejniske resultater, sikkert og komfortabelt i dit eget hjem. Dampen, der genereres af de høje temperaturer, dækker helt overfladen af opvasken, som derefter skylles med varmt vand til intensiv desinficering. HygieneIntense-funktionen kan også anvendes på eco-, auto-, intensiv-, Aquaflex-, Clean&Shine Quick&Shine- og Fast 60'-programmerne. Ved at tilføje funktionen forlænges varigheden af de valgte programmer, og vaskeprogrammerne varierer afhængigt af det valgte produkt. * Enterococcus faecium, Bovine Coronavirus, Murine Norovirus ifølge test fra Hochschule Rhein-Waal. ** Hygiene Intense-funktionen er kun effektiv, når den bruges sammen med Intensive 70-programmet.


Automatisk døråbning

Hvis du lader døren være lukket i slutningen af vaskecyklussen, kan det forårsage uønsket lugt i opvaskemaskinen og vanskeligheder med at tørre opvasken. Den automatiske døråbningsfunktion forbedrer tørringen ved at lukke naturlig luft ind og fjerne damp fra opvaskemaskinen ved automatisk at åbne døren i slutningen af programmet.


SteamGloss

Steam Gloss®* holder dine porcelænsglas og tallerkener som nye. Det giver ekstra skylning og overlegen tørreevne uden at miste glans. *Anvendelsen af funktionen forlænger vaskecyklussen.


AutoGlassShield

Denne teknologi beskytter glasvarer mod korrosion ved at afbalancere vandets hårdhedsgrad. Dette forlænger glasvarernes levetid med op til 20 gange.


Mini 30'

Specielt designet program til let snavsede plader og briller. For en fuld maskine skal du vaske på 30 minutter* ved 35 ° C, hvilket sparer vand, tid og energi.


*Programtiden kan forlænges, hvis visse funktioner er aktiveret (f.eks. Automatisk døråbning).


Fleksibel HalfLoad™

Med denne mulighed kan vaskeprogrammet udfyldes, selv når vaskemaskinen er fyldt med færre plader.


Øko 50°C

Et program, der tager sig af både dine retter og miljøet. Det er det perfekte program til energieffektiv opvask.


Glidende vaskemiddel dispenser

Den nye vaskemiddelbeholder er udstyret med en glidelås og er nem at bruge. Det er nemt at få adgang til det, når du har brug for det, med minimal indsats.


Hurtig og skinnende™

Dette program renser og gendanner glansen af hverdagens retter med et lavt snavsniveau på bare 58 minutter.


Fleksibel bestikkurv

Opvaskemaskinens forbedrede fleksibilitet giver dig mulighed for hurtigt at fylde opvaskemaskinekurven og flytte den til siden. Pladsen udnyttes fuldt ud.


Robust sprøjtearm

Opvaskemaskinen er udstyret med en mere robust sprøjtearm, og den stærkere vandstråle gør det muligt at rengøre opvasken effektivt. Maksimal effektivitet ved vask!


Plade, der er let at folde sammen

Pladeholderne i den nederste kurv kan nu nemt foldes sammen for at gøre den mere effektiv og give plads til større plader.


Snavs sensor

En anden smart løsning i Beko opvaskemaskiner er den specielle sensor, der registrerer, hvor beskidte opvasken er og automatisk programmerer den mængde vand, der er nødvendig til opvask.


AutoProgram

Denne indstilling evaluerer automatisk den tid og temperatur, der er nødvendig for opvask, afhængigt af hvor beskidte opvasken er. Dette giver dig mulighed for at sikre, at disken er disket med mindst mulig mængde ressourcer.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser