Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Barbermaskine ES-LV6Q
Barbermaskine ES-LV6Q
Barbermaskine ES-LV6Q
Barbermaskine ES-LV6Q

1 / 4

Barbermaskine ES-LV6Q

2738 kr.
Vi præsenterer ES-LV6Q - næste generations barbermaskine med Multi-flex 5D-hoved, japansk 5-bladsteknologi og lineært moddrev.Den japanske kunst til at skabe usædvanligt skarpe og robuste sværd er blevet brugt af Panason
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere

Vi præsenterer ES-LV6Q - næste generations barbermaskine med Multi-flex 5D-hoved, japansk 5-bladsteknologi og lineært moddrev.

Den japanske kunst til at skabe usædvanligt skarpe og robuste sværd er blevet brugt af Panasonic til at anvende moderne teknologi til udvikling af vinger af imponerende kvalitet.

En nyudviklet ophængningsmekanisme forbedrer barberhovedets bevægelse til 5D. Barberhovedet er fleksibelt og følger ansigtets konturer.

Tre forskellige hulmønstre i foliearkene arbejder sammen for at fange og afskære selv de sværeste dele af skæg. 30 ° vinklen på de indre blade giver en utrolig tæt barbering. Bladene barberes jævnt selv i grov stub og drives af en højhastighedsmotor.

Giver en jævn, ren barbering hver gang. Panasonics unikke lineære drift med 14.000 svingninger pr. Minut er udviklet specielt til barbermaskiner, mister ingen styrke og savner ikke sugerør, selv når du barberer et tungt skæg.

- Antal blade: 5
Patenteret højhastigheds lineær motor
- Multi-Flex 5D-hoved
- Batteri: Li-ion
- Opladningstid: Ca. 1 time
- Våd og tør barbering: Ja
Pop-up trimmer: Ja

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .