Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Barbermaskine ES-LL41
Barbermaskine ES-LL41
Barbermaskine ES-LL41

1 / 3

Barbermaskine ES-LL41

1087 kr.
Barbermaskine ES-LL41 Hybrid enhed med kraftig motor Alt-i-en-barbermaskine, som du bruger til at trimme, barbere og skabe konturer, alt sammen med en enkelt enhed. Dette er en barbermaskine med et 3-bladssystem, der giver en kraftig, tæt barb
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Barbermaskine ES-LL41
Hybrid enhed med kraftig motor

Alt-i-en-barbermaskine, som du bruger til at trimme, barbere og skabe konturer, alt sammen med en enkelt enhed. Dette er en barbermaskine med et 3-bladssystem, der giver en kraftig, tæt barbering, der samtidig er skånsom mod huden. Og for at trimme bakkebrænd og forme konturer har den en praktisk pop-up trimmer på bagsiden. Den leveres med to kamtilbehør, som du bruger til at indstille klippelængden i 7 trin, så du nemt kan klippe skæget jævnt og pænt.

Pop-up trimmer med to tilbehør
En praktisk pop-up trimmer på bagsiden af barbermaskinen foldes let op med din tommelfinger.

Du kan bruge trimmeren, som den er, eller sammen med et af tilbehørene til at trimme skæg, så det er jævnt.

Længdejustering i 7 trin
Ved hjælp af de to tilbehør kan du trimme skæg til enten 1,2,3 mm (tilbehør 1) eller 5,6,7 mm (tilbehør 2). Du kan også bruge trimmeren, som den er til 0,5 mm, dvs. i alt 7 forskellige trinlængder. Skub bare skyderen for at ændre trimlængden.

Lineær motordrift med ca. 13000 slag i minuttet
Den lineære motor driver trimmerbladene utroligt hurtigt og giver skånsom trimning, mens du fjerner strø strå direkte. Det er et trimmertilbehør, der giver lige så skarp trimming som en dedikeret trimmerenhed.

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .