Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

BABYLISS 2735E Multistyle Rotary Styling Brush, 2-trins, ionbaseret teknologi, 1000W, Sølv
BABYLISS 2735E Multistyle Rotary Styling Brush, 2-trins, ionbaseret teknologi, 1000W, Sølv
BABYLISS 2735E Multistyle Rotary Styling Brush, 2-trins, ionbaseret teknologi, 1000W, Sølv

1 / 3

BABYLISS 2735E Multistyle Rotary Styling Brush, 2-trins, ionbaseret teknologi, 1000W, Sølv

1.473 kr.
Babyliss roterende børste 1000W er et must for enhver pige! Tør og style dit hår, som du vil have det på samme tid, med minimal indsats derhjemme. Takket være den nyeste teknologi behøver du ikke gå til en specialiseret salon, da du nemt kan få det
Læs mere

Babyliss roterende børste 1000W er et must for enhver pige! Tør og style dit hår, som du vil have det på samme tid, med minimal indsats derhjemme. Takket være den nyeste teknologi behøver du ikke gå til en specialiseret salon, da du nemt kan få det samme resultat derhjemme!


Moderne design for brugervenlighed

Takket være det moderne, kompakte design og det smalle, ergonomiske håndtag er BeLiss Brushing 1000W 2735E meget nem at bruge. Så du får et magasinlook med minimal indsats!


BeLiss rundbørste leveres med fire nyttige tilbehør:

Diffusor til tørt hår;

50 mm roterende børste til volumen;

Retningsbestemt hoved;

Færdige børster.

Derudover får du en opbevaringspose med i pakken! Hvert tilbehør er således beskyttet.


Avanceret teknologi til langvarige resultater

Tovejsrotation hjælper dig med at få et naturligt look, der passer dig: Drej enderne indad eller udad, afhængigt af hvilken stil du ønsker.


Den ioniske funktion eliminerer statisk elektricitet, så det elektrificerede look forsvinder, og dit hår bliver silkeagtigt og skinnende!


Prøv BaByliss innovation!


Ionisk funktion

Den ioniske funktion giver dig mulighed for at style dit hår nemt og nemt, det eliminerer statisk elektricitet ved at frigive negative ioner og giver dit hår glans. Den keramiske belægning hjælper med at fordele temperaturen jævnt for en salonlignende frisure!


Magasin udseende derhjemme

Med Beliss Brushing 2735E roterende børste får du den volumen, du ønsker, og takket være dens mange funktioner og brugervenlighed vil dit hår se bedre ud end nogensinde!


Tovejs rotation

Beliss Brushing 2735E Rotary Brush roterer i begge retninger, så du nemt kan bruge den indad eller udad. Med to hastigheder og to temperaturindstillinger er denne model perfekt til alle hårtyper.


4 stk stylinghoveder + taske

Beliss Rotary Brushing Brush har 4 typer tilbehør, som du kan bruge til at tørre, glatte og style dit hår. De fire tilbehør er: diffusor til tørring, 50 mm venstre-højre rundbørste til volumen, barberhoved og børste til efterbehandling. Derudover kan du bruge opbevaringsposen, hvis du vil rejse eller blot opbevare den mere komfortabelt.


360 graders roterende håndtag

Den roterende ledning gør den nem at bruge, uanset hvor du holder børsten. Så ledningen er ikke i vejen, og du kan style dit hår med lethed og komfort!


Kold luft funktion

Beliss Brushing 2735E rundbørste har en koldluftsfunktion til endelig styling. Når du bruger funktionen af kold luft, roterer hoveddelen ikke.

Identifikation

EAN 3030057773159
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser