Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Axanova køle plaster 5 stk. AX-CP

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
Axanova køle plaster 5 stk. AX-CP
Axanova køle plaster 5 stk. AX-CP
129 kr.
Fri fragt
 • Forventet leveringstid Expressleverance
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Dette Axanova køle plaster AX-CP er ideelt til afkøling af huden, hvis du har forstuvninger eller blå mærker. Efter at have påført Axanova plastret, vil du omgående mærke en kølende effekt, der kan vare i omkring 6 timer, på grund af det naturlige kølesystem med mentol hydrogel. Kolde omslag er en traditionel og effektiv terapi med smertelindrende fysisk virkning på muskel og ledsmerter.Bemærk: Kun til udvortes brug. Maksimalt 3 plastre om dagen. At presse ned på plastret kan forstærke virkningen. Brug ikke på åbne sår, beskadiget hud, slimhinder, øjne og hudlidelser. Stop brugen hvis der opstår irritation. Undgå kontakt med øjnene. Ikke beregnet til børn. Hold det uden for rækkevidde af børn og smid ud efter brug.
 • 5 stk. i 1 pakke
 • Instruktioner:
 • Fjern folien fra plastret og fastgør plastret på den rene hud
 • At presse ned på plastret kan forøge virkningen
 • Kun til udvortes brug
 • Maksimalt 3 plastre om dagen
 • Brug ikke på åbne sår, beskadiget hud, slimhinder, øjne og hudlidelser
 • Stop brugen hvis der opstår irritation
 • Undgå kontakt med øjnene
 • Ikke beregnet til børn
 • Holdes uden for rækkevidde af børn og smides ud efter brug
 • Ingredienser:
 • Polyestervæv, Vand, Menthol, Pebermynte, Gel opbyggende agenter, Stabilisatorer
 • SKU:404108
 • EAN:7640113640156

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.