Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Automatisk espressomaskine Saeco PicoBaristo SM5473/10, 1.8l, sølv-sort

1 / 1

Automatisk espressomaskine Saeco PicoBaristo SM5473/10, 1.8l, sølv-sort

6736 kr.

-5%

Rek pris. 7055 kr.
20.000 kopper af den fineste kaffe med holdbare keramiske kværneVores slibemaskiner er fremstillet af højteknologisk keramik, der er usædvanlig hård og præcis. De friske bønner males forsigtigt uden risiko for overophedning, så de fineste smagsstoffe
Læs mere

20.000 kopper af den fineste kaffe med holdbare keramiske kværne

Vores slibemaskiner er fremstillet af højteknologisk keramik, der er usædvanlig hård og præcis. De friske bønner males forsigtigt uden risiko for overophedning, så de fineste smagsstoffer udvindes og giver en overlegen kaffesmag i mindst 20.000 kopper.


Forbedret maskinstyring takket være avanceret display

Det avancerede display giver dig alle de relevante oplysninger, så du nemt kan interagere med kaffemaskinen og opnå optimal ydeevne. Kombinationen af ikoner og tekst guider dig gennem alle de indstillingsmuligheder og vigtige vedligeholdelsesaktiviteter.


Med AquaClean til op til 5000* kopper uden afkalkning

AquaClean er vores patenterede vandfilter, der er designet til at optimere kaffekvaliteten ved at rense vandet. Det forhindrer også, at der dannes kalk i vandkredsløbet i din kaffemaskine: bryg op til 5000* kopper uden afkalkning ved at udskifte filteret regelmæssigt.


Nyd fremragende kaffe med automatisk skylning og guidet afkalkning

Denne espressomaskine skyller automatisk kaffekredsløbet, når du tænder eller slukker for maskinen, så du får en fantastisk frisk smag med hver eneste kop kaffe. Regelmæssig afkalkning forlænger espressomaskinens levetid. Maskinen viser en meddelelse, når det er nødvendigt at afkalke, og guider dig gennem de beskeder, der vises på skærmen, med angivelse af de nødvendige operationer, og hvornår de skal udføres.


Juster koncentrationen med 5 indstillinger for smagsintensitet og 10 indstillinger for formaling

Denne automatiske espressomaskine tilbyder mange smagsvarianter, så du kan tilpasse din kaffe til din egen smag. Du kan nemt tilpasse og huske styrke, intensitet og temperatur for hver enkelt drik. Gå på opdagelse og prøv så mange lækre drikkevarer, som du har lyst til.


Designet til at maksimere kapaciteten og samtidig optage lidt plads

Nyd mere plads og kaffe lige ved hånden i længere tid med store vand-, frisk kaffe- og affaldsbeholdere med stor kapacitet i et kompakt design. Denne smarte, fuldautomatiske kaffemaskine tilbyder maksimal bekvemmelighed og topydelse takket være store vand-, bønne- og affaldsbeholdere med stor kapacitet.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter