Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Automatisk espressomaskine MIELE Silence Pearl Finish CM5510, 1,3l, 1500W, 15 bar, guld-sort
Automatisk espressomaskine MIELE Silence Pearl Finish CM5510, 1,3l, 1500W, 15 bar, guld-sort

1 / 2

Automatisk espressomaskine MIELE Silence Pearl Finish CM5510, 1,3l, 1500W, 15 bar, guld-sort

9.811 kr.
Kaffemaskinen "CM 5510 Silence" fra Miele, som er lavet af en af verdens mest berømte producenter af husholdningsapparater, er beregnet til dem, der ønsker at nyde deres yndlingskaffedrikke i selskab med to personer. Denne maskine kan lave to drikke
Læs mere

Kaffemaskinen "CM 5510 Silence" fra Miele, som er lavet af en af verdens mest berømte producenter af husholdningsapparater, er beregnet til dem, der ønsker at nyde deres yndlingskaffedrikke i selskab med to personer. Denne maskine kan lave to drikkevarer på samme tid - uanset om det er sort kaffe eller en mælkebaseret drink. Når du har gæster på besøg, kan du forkæle dig selv med en længere kaffepause og gøre brug af dommerfunktionen. Den rige aroma, tykkelse og ikke mindre end perfekte smag af dine drikkevarer garanteres af det aromatiske system. De integrerede automatiske vedligeholdelsesprogrammer og opvaskemaskinesikre komponenter sikrer ekstremt nem vedligeholdelse.


TRENDY DRINKS MED ET TRYK PÅ EN KNAP


Nyd de mest populære kaffedrikke brygget med et tryk på en knap: ristretto, espresso, sort kaffe, lungo, cappuccino, latte macchiato og latte. Det er også muligt at lave mælkeskum eller varm mælk (f.eks. når du har lyst til en kop varm chokolade eller kakao) samt varmt vand.


2 KOPPER LATTE MACCHIATO PÅ ÉN GANG


Kaffemaskinen med bønner til kopper Miele "CM 5510 Silence" er perfekt til dem, der ønsker at nyde deres kaffe i selskab med to personer. Du vil være i stand til at glemme al ventetiden på, at den anden portion kaffe brygges - ved hjælp af denne maskine kan du lave to drinks på én gang!


DEN NYE KANN-FUNKTION


Hvis du har gæster på besøg eller blot ønsker at nyde en lidt længere kaffepause, kan du gøre brug af kandefunktionen: Med et tryk på en knap brygger kaffemaskinen 3-6 portioner kaffe på én gang.


AROMATISK SYSTEM TIL DEN MEST AROMATISKE KAFFE.


Denne kaffemaskine er udstyret med en kværn, der bevarer og forsigtigt afslører aromaen af dine kaffebønner. Sammen med den smarte "Miele" infusionsteknologi garanterer det, at den tilberedte drik vil være vidunderligt aromatisk og lækker hver gang.


KAFFE EFTER DIN SMAG


Niveauet af slibning, mængden af malet kaffe (kaffestyrke), drikkens temperatur og portionsstørrelsen - alt dette kan justeres, så det passer til din individuelle smag.


EKSTREMT PRAKTISK AUTOMATISK MÆLKESYSTEM


Kaffemaskinen fra bønner til kopper Miele "CM 5510 Silence" er udstyret med et integreret automatisk mælkesystem med slange. Dette system er yderst praktisk: røret kan sænkes direkte ned i en mælkepakke såvel som i enhver anden skål eller beholder. Programmet til automatisk skylning af mælkesystemet gør alt endnu lettere - efter hver tilberedning af en mælkebaseret drink skal du bare sætte røret i drypbakken, og systemet skylles automatisk. Når mælkeslangen ikke er i brug, kan du opbevare den sikkert i et specielt rum.


AUTOMATISERET VEDLIGEHOLDELSE


Denne kaffemaskine er særlig nem at vedligeholde takket være de automatiske programmer til skylning og rengøring af mælkesystemet, rengøring af brygningssystemet samt afkalkning. De komponenter, der er lette at fjerne, for eksempel mælkesystemet og kaffemaskineenheden, garanterer perfekt renlighed. For endnu mere bekvemmelighed kan drypkassen og dens låg, kaffegrumsbeholderen, vandtanken og hovedudløbsrøret (ud over låget i rustfrit stål) alle vaskes i en opvaskemaskine.


BØRNESIKRET SYSTEMLÅS


For at forhindre andre mennesker (f.eks. børn) i at bruge kaffemaskinen kan du låse den sikkert.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser