Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Automatisk espressomaskine KRUPS Intuition EA873810, 3l, 1450W, 15 bar, sort
Automatisk espressomaskine KRUPS Intuition EA873810, 3l, 1450W, 15 bar, sort
Automatisk espressomaskine KRUPS Intuition EA873810, 3l, 1450W, 15 bar, sort
Automatisk espressomaskine KRUPS Intuition EA873810, 3l, 1450W, 15 bar, sort

1 / 4

Automatisk espressomaskine KRUPS Intuition EA873810, 3l, 1450W, 15 bar, sort

4.237 kr.

-17%

5.113 kr.
Med krup Intuition automatisk espressomaskine er det nemmere end nogensinde at nyde et udvalg af kaffebaserede drikkevarer derhjemme. Oplev det intuitive advarselslampesystem, der guider dig trin for trin for at gøre det så nemt som muligt at betjen
Læs mere

Med krup Intuition automatisk espressomaskine er det nemmere end nogensinde at nyde et udvalg af kaffebaserede drikkevarer derhjemme. Oplev det intuitive advarselslampesystem, der guider dig trin for trin for at gøre det så nemt som muligt at betjene og vedligeholde maskinen.

Alle dine yndlingsdrinks er nu tilgængelige med et tryk på en knap takket være det store digitale display, der giver adgang til flere forskellige tilpasningsmuligheder, præcis efter din smag. Få perfekte resultater som en rigtig barista, fra intens ristretto til uimodståeligt cremet cappuccino, med Krups Intuition automatiske og intuitive espressomaskine.


Stol på din intuition!

Indikatorlamperne gør dit liv lettere med hensyn til maskinvedligeholdelse: De røde indikatorer viser vedligeholdelsesadvarsler (genopfyld vandbeholderen, genopfyld bønnebeholderen, tøm drypbakken), mens indikatorerne i en anden farve, som du selv vælger, gør det lettere at interagere med maskinen.


Fremragende brugergrænseflade

Med en digital farveskærm giver Intuition dig mulighed for at tilpasse grænsefladen, ligesom en smartphone, for nem og intuitiv navigation. Vælg din foretrukne visningstilstand, farve og indstillinger, og nyd ekstraordinære drinks, der er specielt designet til din smag.


Tilpasning ned til mindste detalje

Med den digitale berøringsskærm i farver kan du tilpasse dine yndlingsdrinks, gemme dine yndlingsopskrifter og få hurtig og nem adgang til alle tilgængelige drikkevarer.


I maskinen kan du gemme op til 8 personlige drikkevarer: Du kan vælge yndlingsfarve, visningstilstand og lysstyrke, egenskaberne ved dine yndlingsdrikke (type, styrke, mængde), som du altid vil have lige ved hånden.


Gem dine favoritter

Vælg styrken af en espresso, længden af en macchiatto og skummet af en cappuccino, ligesom du vil servere dem når som helst på dagen, ugen eller weekenden. Gem dine personlige drikkevarer og nyd dem, når du føler, at du har brug for at genoplade.


Uanset om du foretrækker den intense smag af en fløjlsagtig espresso eller det bløde skum fra en delikat latte, en smagfuld kaffe om eftermiddagen eller en duftende te i weekenden, tilbyder Intuition 11 drikkevarer, der kan tilpasses, samt et integreret skumsystem til cappuccino, flad hvid, macchiato og meget mere.


Ekstremt enkel og nem at bruge

Espressomaskinens karakteristiske design vil give dit køkken elegance og stil. Specielt designet, skråt, med finish af høj kvalitet, justerbar kaffedyse, adgang til vand- og kaffegrumsbeholdere foran og drypbakke med indikatorer, der viser, hvornår den skal tømmes.


Avanceret mælkeskumningsteknologi

Nyd den perfekte cappuccino-oplevelse derhjemme takket være det dedikerede mælkeskumningssystem og justerbar dyse til både korte og lange drinks. Takket være One-Touch-Cappuccino-systemet kan du lave to mælkebaserede drikkevarer på samme tid med et tryk på en knap i øjeblikke, der er værd at dele med dine kære.


Mælkeskumningssystemet kan bruges direkte i flasken eller mælkebeholderen for at reducere mælkeaffald. Systemet er let at rengøre, alt hvad du skal gøre er at skylle det grundigt under rindende vand.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser