Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Automatisk espressomaskine KRUPS Essential EA816570, 1.7l, 1450W, 15 bar, rød-sort
Automatisk espressomaskine KRUPS Essential EA816570, 1.7l, 1450W, 15 bar, rød-sort
Automatisk espressomaskine KRUPS Essential EA816570, 1.7l, 1450W, 15 bar, rød-sort
Automatisk espressomaskine KRUPS Essential EA816570, 1.7l, 1450W, 15 bar, rød-sort

1 / 4

Automatisk espressomaskine KRUPS Essential EA816570, 1.7l, 1450W, 15 bar, rød-sort

4.307 kr.
Essensen af en espresso lige i din kop! Essential Display Cappucino Espresso Maker giver dig essensen af en perfekt espresso. Takket være det kompakte design og 3 niveauer af temperatur og kafferistning hjælper Krups automatiske espressomaskine dig
Læs mere

Essensen af en espresso lige i din kop!

Essential Display Cappucino Espresso Maker giver dig essensen af en perfekt espresso. Takket være det kompakte design og 3 niveauer af temperatur og kafferistning hjælper Krups automatiske espressomaskine dig med at værdsætte den sande smag af en afbalanceret og fyldig espresso. Auto Cappuccino Set XS6000 og dampdysen giver dig et tykt mælkeskum, perfekt til en perfekt cappuccino eller caffe latte.


Nyd en perfekt personlig espresso, lavet med lethed

Med den automatiske espressomaskine Krups Essential kan du nyde perfekt afbalanceret kaffesmag og espresso fra bønnen til koppen. Produktet har et kompakt design, men leveres med en beholder til 260 g kaffebønner og en vandtank på 1,7 l. Bryg god kaffe med det samme med det store, intuitive LCD-display, og få perfekt kontrol og personlige resultater takket være de 3 temperatur- og ristningsniveauer. Produktet har en brugervenlig hukommelsesfunktion, der giver dig mulighed for at gemme dine drikkevareopskrifter og opretholde dine optimale indstillinger for perfekte resultater hver gang. Derudover giver kombinationen af Auto Cappuccino Frother XS6000 og dampdysen dig et tykt mælkeskum, perfekt til en perfekt cappuccino eller caffe latte.


Pantentat termoblok kompakt system

Takket være KRUPS Thermoblock Compact-systemet stiger temperaturen hurtigt, så du kan nyde varm kaffe fra den første kop. Det kortere vandfordelingskredsløb forhindrer temperaturen i at falde.


Konisk metalplade

Få en perfekt ristretto eller espresso takket være metalkværnens automatiske indstillinger, eller juster indstillingerne manuelt efter din smag. 3 forskellige indstillinger varierer fra en fin slibning til kompakt espresso til en grovere slibning til svagere kaffesorter. De materialer, hvorfra det er lavet, garanterer dets robusthed og ydeevne over tid. Nyd espresso fra friskmalede kaffebønner for en lækker smag.


Stor LCD-skærm

Det er intuitivt og nemt at bruge, hvilket giver dig fuld kontrol over dine yndlingsdrinks med et tryk på en knap.


Beholdere til kaffebønner

Krups automatiske skimmere har et kompakt design og har en vandbeholder på 1,7 l. Det har også en beholder til 260 g bønner.


Hukommelse funktion

Produktet har en hukommelsesfunktion, der giver dig mulighed for at gemme 2 forskellige drikkeopskrifter. På denne måde gemmes de optimale indstillinger for brygning af din yndlingsdrink, og du får et perfekt resultat hver gang.


XS6000 cappuccino tilbehør

Med denne beholder i rustfrit stål kan du opbevare din mælk under optimale forhold, selv i køleskabet. Brug den sammen med cappuccinoskummeren for at få et tykt mælkeskum, nøglen til en perfekt cappuccino!


Produktet kan repareres i 10 år

Designet til at være let at reparere;

Hurtig levering af reservedele og lave transportomkostninger i 10 år;

6500 værksteder verden over.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser