Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Automatisk espressomaskine DE LONGHI PrimaDonna Soul ECAM610.74.MB, 2.2l, 1450W, 19 bar, sølv-sort
Automatisk espressomaskine DE LONGHI PrimaDonna Soul ECAM610.74.MB, 2.2l, 1450W, 19 bar, sølv-sort
Automatisk espressomaskine DE LONGHI PrimaDonna Soul ECAM610.74.MB, 2.2l, 1450W, 19 bar, sølv-sort
Automatisk espressomaskine DE LONGHI PrimaDonna Soul ECAM610.74.MB, 2.2l, 1450W, 19 bar, sølv-sort

1 / 4

Automatisk espressomaskine DE LONGHI PrimaDonna Soul ECAM610.74.MB, 2.2l, 1450W, 19 bar, sølv-sort

9.564,63 kr.
9.565 kr.
Perfekt kaffe starter med at male bønnerne Espressokværnen tilpasser sig intelligent til hver kaffebønne, der bruges, og garanterer en perfekt slibning og ekstraktion af den perfekte smag afhængigt af den valgte kaffetype. For at få den bedste
Læs mere

Perfekt kaffe starter med at male bønnerne

Espressokværnen tilpasser sig intelligent til hver kaffebønne, der bruges, og garanterer en perfekt slibning og ekstraktion af den perfekte smag afhængigt af den valgte kaffetype.


For at få den bedste kaffe har Espressomaskinen PrimaDonna SOUL en indbygget kværn med 13 formalingsindstillinger for at sikre, at kaffepulveret males så fint og jævnt som muligt og for at få den bedste smag. Den koniske fræser i rustfrit stål er kalibreret med 100% nøjagtighed og testet for at garantere en perfekt slibning og udtrække den bedste smag fra kaffebønnerne. Slibeniveauet kan let justeres manuelt afhængigt af personlig smag og den valgte type kaffe.


Mobilapp og teknologi til intelligent tilpasning af kværnen til kaffebønnerne.

Espressomaskinen kan også programmeres via den særlige De'Longhi Coffee Link app, som genkender espressomaskinen og straks går ind i den automatiske indstilling.


Tilslut din mobile enhed via den dedikerede app til PrimaDonna SOUL espressomaskinen, vælg oprindelsen og typen af kaffebønner, afhængigt af blandingen og graden af ristning (meget let ristet, medium ristet, stærkt ristet). Risteren tilpasser sig automatisk til hver enkelt kaffebønne og optimerer kaffekorn, mængde og temperatur.


Med appen kan du effektivt overvåge og styre kaffebrygningsprocessen, oprette din egen profil og tilpasse forskellige drikkevareopskrifter, som derefter kan gemmes og kopieres, når du vil, med de samme fremragende resultater i koppen hver gang. Derudover giver appen tips og anbefalinger til, hvordan du vedligeholder din espressomaskine.


Den ideelle drink er den, der passer perfekt til din smag og brygges lige som du vil have den.

Med funktionen "Min" får du adgang til en særlig menu med opskrifter, der let kan tilpasses og gemmes for at nyde en perfekt kop kaffe hver gang: Skift smagsintensitet - vælg mængden af kaffe - vælg mængden af mælk.


Med ECAM 610.74.MB espressomaskine kan du tilberede op til 18 drikkevarer: Espresso, Espresso SOUL, Cappuccino, Cappuccino Mix, Cortado, Long Coffee, Americano, Cappuccino+, Doppio+, Latte Macchiato, Caffelatte, Flat White, Espresso Macchiato, Frothed Milk, varmt vand til te eller infusioner osv.


Espressomaskinen har to varmesystemer designet til fuldt ud at kontrollere temperaturen på de tilberedte drikkevarer: det ene system er beregnet til kaffe, mens det andet system bruges til at skumme mælk. Begge systemer fungerer samtidigt, så resultatet i koppen er perfekt.


Brew 2 drinks på samme tid

Med skimmeren kan du lave 2 typer kaffe på samme tid for at spare tid. Nyd en espresso med samme rige smag og hasselnødfarvet crema i hver kop.


De'Longhis rørløse system minimerer mængden af malet kaffe, der er tilbage i kværnen, så kun friskmalet kaffe bruges til at lave hver espresso.


Let at vedligeholde

Alle automatiske De'Longhi espressomaskiner er designet til at forenkle vedligeholdelsesprocessen.


Yderligere information kan findes i den gratis De'Longhi Coffee app og på den dedikerede Youtube kanal "De'Longhi How-To".


Karaffel med selvrensende funktion

For at garantere upåklagelig hygiejne har karaffelen et integreret rengøringssystem: Aktiver funktionen efter brygning af mælk, og alle komponenter, der er kommet i kontakt med mælk, rengøres med varmt vand og damp.


Grundig rengøring

Mælkekanden er nem at skille ad, og alle komponenter kan rengøres i opvaskemaskinen.


For at forlænge espressomaskinens levetid og få en perfekt smag i koppen anbefaler vi at bruge De'Longhi tilbehør til rengøring og pleje.

Det er vigtigt at afkalke, når espressomaskinen kræver det. Espressomaskinen har en automatisk afkalkningsproces, og det anbefales kun at bruge De'Longhi EcoDecalk afkalkningsmidler. For at afkalke skal du lægge 100 ml EcoDecalk-opløsning i vandtanken, fylde op med koldt, ferskvand og følge de enkle instruktioner, der er angivet af espressomaskinen.


EcoDecalk afkalkningsmiddel er kraftfuldt, hurtigt, miljøvenligt og indeholder kun naturlige ingredienser. De'Longhi vandfilteret beskytter espressomaskinen mod kalkaflejringer og hjælper med at fjerne urenheder fra vandet, hvilket forbedrer kaffens smag. Ved normal brug kan den bruges i 2 måneder, så skal den udskiftes med et nyt filter, hvilket reducerer hyppigheden af afkalkning af espressomaskinen.

Identifikation

EAN 8004399334878
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser