Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Automatisk espressomaskine DE LONGHI Dinamica Plus ECAM.370.95.T, 1.8l, 1450W, 19 bar, mørkegrå-sølv
Automatisk espressomaskine DE LONGHI Dinamica Plus ECAM.370.95.T, 1.8l, 1450W, 19 bar, mørkegrå-sølv
Automatisk espressomaskine DE LONGHI Dinamica Plus ECAM.370.95.T, 1.8l, 1450W, 19 bar, mørkegrå-sølv

1 / 3

Automatisk espressomaskine DE LONGHI Dinamica Plus ECAM.370.95.T, 1.8l, 1450W, 19 bar, mørkegrå-sølv

(3 anmeldelser)
6137 kr.

-30%

Rek pris. 8815 kr.
Med De'Longhi "LatteCrema"-systemet kan du nyde den perfekte blanding af nydelse: en cremet cappuccino med et tykt og delikat skum, altid ved den ideelle temperatur! Et bredt udvalg af opskrifter med et tryk på en knap: Espresso, kaffe, lang kaffe,
Læs mere

Med De'Longhi "LatteCrema"-systemet kan du nyde den perfekte blanding af nydelse: en cremet cappuccino med et tykt og delikat skum, altid ved den ideelle temperatur! Et bredt udvalg af opskrifter med et tryk på en knap: Espresso, kaffe, lang kaffe, cappuccino, latte macchiato og varm mælk.


Varm mælk eller opskummet mælk

Det dedikerede dampgenereringssystem fungerer uafhængigt af kaffebrygningsprocessen og genererer damp til at lave en fyldig, varm mælk eller fløjlsagtig skum. Den elektroniske styring med høj præcision sikrer, at der altid genereres den rette mængde damp ved den optimale temperatur for at opnå perfekte resultater i hver kop.


Perfektion af mælkeskum

Cremet, tyk skummet mælk.Det ideelle forhold mellem skum og drik. Den rigtige temperatur. Varig glæde. De'Longhi kombinerer teknisk mesterskab og design flair med en passion for kaffe for at levere en perfekt, smagfuld blanding i alle kaffebaserede mælkedrikke.


Dinamica Plus kan også programmeres via den dedikerede De´Longhi Coffee Link-app, som genkender espressomaskinen og straks går over til den automatiske indstilling. Med appen kan du oprette din egen profil og tilpasse forskellige drikkeopskrifter, som du kan gemme og gentage, når du vil, med det samme fremragende resultat i din kop hver gang. Derudover giver appens "realtids"-kommunikation tips og anbefalinger om, hvordan du vedligeholder din espressomaskine.


Perfekt kaffe starter med den perfekte formaling af bønnerne

De'Longhi-kværnen garanterer den perfekte formaling og ekstraktion af smag afhængigt af den valgte kaffetype. For at få den mest smagfulde kaffe har Dinamica Plus en indbygget kværn med 13 kværnindstillinger, der sikrer, at kaffepulveret males så fint og jævnt som muligt for at få den bedste smag frem. Den koniske kværn i rustfrit stål er kalibreret med 100 % nøjagtighed og testet for at garantere den perfekte formaling og få den bedste smag ud af kaffebønnerne. Malingsniveauet kan nemt justeres manuelt efter personlig smag og den valgte kaffetype. 


Den perfekte drik er den, der passer perfekt til din smag og er brygget præcis som du ønsker det.

Med funktionen "My" kan du gå ind i en særlig menu med opskrifter, der nemt kan tilpasses og gemmes, så du kan nyde den perfekte kop kaffe hver gang: ændre smagsstyrken - vælge mængden af kaffe - vælge mængden af mælk.


Det har aldrig været nemmere

Nyd nem interaktion takket være den nye intuitive grænseflade på den 3,5" TFT-farvedisplay. Den store skærm med sort baggrund sikrer en høj grad af visuel komfort og stabile, klare billeder, når maskinen er i drift, eller når du vælger drikkevarer med et enkelt tryk eller tilpasser drikkeopskrifter. Takket være det intelligente system er maskinen programmeret til at registrere de hyppigst valgte drikkevarer og vise dem automatisk på valgpanelet.


Tilbered 2 drikkevarer på samme tid

Dispenseren giver mulighed for at tilberede 2 kaffer på samme tid for at spare tid. Nyd en espresso med den samme fyldige smag og hasselnøddefarvede crema i hver eneste kop.


De'Longhis rørløse system minimerer mængden af malet kaffe i kværnen, så der kun bruges friskmalet kaffe til at lave hver espresso.