Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Automatisk espressomaskine DE LONGHI Dinamica ECAM 350,55.B, 1,8 l, 1450W, 15 bar, sort
Automatisk espressomaskine DE LONGHI Dinamica ECAM 350,55.B, 1,8 l, 1450W, 15 bar, sort
Automatisk espressomaskine DE LONGHI Dinamica ECAM 350,55.B, 1,8 l, 1450W, 15 bar, sort
Automatisk espressomaskine DE LONGHI Dinamica ECAM 350,55.B, 1,8 l, 1450W, 15 bar, sort
Automatisk espressomaskine DE LONGHI Dinamica ECAM 350,55.B, 1,8 l, 1450W, 15 bar, sort

1 / 5

Automatisk espressomaskine DE LONGHI Dinamica ECAM 350,55.B, 1,8 l, 1450W, 15 bar, sort

5763 kr.

-16%

Rek pris. 6885 kr.
Med De'Longhi "LatteCrema"-systemet kan du nyde den perfekte blanding af nydelse: en cremet cappuccino med et tykt og delikat skum, altid ved den ideelle temperatur!Perfekt kaffe starter med den perfekte formaling af kaffebønnerneDe'Longhi-kværnen ga
Læs mere

Med De'Longhi "LatteCrema"-systemet kan du nyde den perfekte blanding af nydelse: en cremet cappuccino med et tykt og delikat skum, altid ved den ideelle temperatur!


Perfekt kaffe starter med den perfekte formaling af kaffebønnerne

De'Longhi-kværnen garanterer den perfekte formaling og ekstraktion af smag afhængigt af den valgte kaffetype.


For at få den mest smagfulde kaffe har Dinamica en indbygget kværn med 13 kværnindstillinger, der sikrer, at kaffepulveret males så fint og jævnt som muligt for at få den bedste smag frem.


Den koniske kværn i rustfrit stål er kalibreret med 100 % nøjagtighed og testet for at garantere, at du får den perfekte formaling og den bedste smag fra dine kaffebønner. Malingsniveauet kan nemt justeres manuelt efter personlig smag og den valgte kaffetype.


Den perfekte drik er den, der passer perfekt til din smag og er brygget på den måde, som du ønsker det.

Med funktionen "My" kommer du ind i en særlig menu med opskrifter, som nemt kan tilpasses og gemmes, så du kan nyde den perfekte kop kaffe hver gang: ændre smagsintensiteten - vælg mængden af kaffe - vælg mængden af mælk.


Med Dinamica espressomaskinen kan du tilberede Cappuccino, Cappuccino+, Flat White, Latte Macchiato, Caffelatte, Espresso, Ristretto, Long Espresso, Espresso Macchiato, Kaffe, Long, Doppio+, Skummet mælk eller varmt vand til te og infusioner.


Espressomaskinen har 2 varmesystemer, der er designet til at kontrollere temperaturen af de tilberedte drikkevarer fuldt ud: det ene system er dedikeret til kaffe, mens det andet system bruges til at skumme mælk. Begge systemer arbejder samtidig, så resultatet i koppen er perfekt.


Bryg 2 drikkevarer samtidig

Med opskumningsmaskinen kan du tilberede 2 kaffer på samme tid for at spare tid. Nyd en espresso med den samme fyldige smag og hasselnøddefarvede crema i hver eneste kop.


De'Longhis rørløse system minimerer mængden af malet kaffe i kværnen, så der kun bruges friskmalet kaffe til at lave hver espresso.


Let at vedligeholde

Alle De'Longhi automatiske espressomaskiner er designet til at forenkle vedligeholdelsesprocesserne.


Du kan finde yderligere oplysninger i den gratis De'Longhi Coffee App og på den dedikerede uddannelsesmæssige Youtube-kanal "De'Longhi How-To".


Karaffel med selvrensende funktion

For at garantere upåklagelig hygiejne har karaflen et integreret rengøringssystem: aktiver funktionen efter at have brygget mælk, og alle komponenter, der har været i kontakt med mælk, vil blive rengjort med varmt vand og damp.


Dyb rengøring

Mælkekanden er nem at skille ad, og alle komponenter kan rengøres sikkert i opvaskemaskinen.


For at forlænge espressomaskinens levetid og få en perfekt smag i koppen anbefaler vi, at du bruger De'Longhi-tilbehør til rengøring og pleje.

Afkalkning, der udføres, når espressomaskinen kræver det, er vigtig. Espressomaskinen har en automatisk afkalkningsproces, og det anbefales kun at bruge De'Longhi EcoDecalk-afkalkningsmiddel. For at afkalke skal du blot tilføje 100 ml EcoDecalk-opløsning til vandtanken, fylde koldt, frisk vand på og følge de enkle anvisninger, som espressomaskinen angiver.


EcoDecalk-afkalkning er kraftfuld, hurtig, miljøvenlig og indeholder kun naturlige ingredienser. De'Longhi-vandfilteret beskytter espressomaskinen mod kalkaflejringer og hjælper med at fjerne urenheder fra vandet, hvilket forbedrer kaffens smag. Under normale brugsforhold kan det bruges i 2 måneder, hvorefter det er nødvendigt at udskifte det med et nyt filter, hvilket reducerer hyppigheden af afkalkning af espressomaskinen.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter