Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Attachment - Supersoft, Tillbehör Massagepistol

Attachment - Supersoft, Tillbehör Massagepistol
Attachment - Supersoft, Tillbehör Massagepistol
290 kr.
  • Forventet leveringstid:
    Kommende
    foreløbelig udgivelsesdato
    2021-04-28
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Uanset om det er særligt ømme muskler eller bare dele af kroppen, der har brug for en let berøring, er dette Supersoft tilbehør lige hvad du har brug for. Oplev de terapeutiske fordele ved din Theragun-enhed med den behandlingsintensitet, der fungerer for dig.

Kompatibel med PRO, Elite, Prime, mini, G3PRO, G3

Anbefalet brug
Supersoft-tilbehør er designet med en skumspids med åben celle, der er beregnet til ekstremt mild anvendelse på kroppen. Vi anbefaler kraftigt, at du holder Supersoft let over din krop under behandlingen, da overdreven tryk kan være slibende på huden.

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.