Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Angel juicer 7500 inklusive actionpaket
Angel juicer 7500 inklusive actionpaket
Angel juicer 7500 inklusive actionpaket
Angel juicer 7500 inklusive actionpaket
Angel juicer 7500 inklusive actionpaket

1 / 5

Angel juicer 7500 inklusive actionpaket

10.558 kr.
Angel, også kærligt kendt som "Angelia", er "Rolls Royce" blandt slowjuicere. Med sin dobbelte skruepresse og kraftige motor udvinder Angel mere saft fra din frugt og dine grøntsager end andre modeller. Denne horisontale saftpresser er fremstillet u
  • Fuldt rustfrit stål
  • Højeste juiceudbytte af alle saftpressere
  • 10 års garanti
Læs mere

Angel, også kærligt kendt som "Angelia", er "Rolls Royce" blandt slowjuicere. Med sin dobbelte skruepresse og kraftige motor udvinder Angel mere saft fra din frugt og dine grøntsager end andre modeller. Denne horisontale saftpresser er fremstillet udelukkende af rustfrit stål. Angel Juicer er den bedste slowjuicer på markedet. Takket være de to stærke sneglehjul og den kraftige motor leverer Angel AG-7500 et ekstremt højt juiceudbytte. Pressekraften bestemmes automatisk af den langsomme saftpresser. Angel kan udtrække den maksimale mængde næringsstoffer fra produkterne, og på grund af den korrekte adskillelse af saft og frugtkød er saften næsten fri for frugtkød. Angel AG-7500 er udstyret med en automatisk omvendingsfunktion, som sikrer, at motoren stopper, når fyldeakslen overbelastes. Angel saftpresseren er fremstillet udelukkende af rustfrit stål (SUS304), der er let at rengøre og ekstremt holdbar, hvilket garanterer mange års glæde ved saftfremstilling.


Angel Juicer AG-7500 saftpresser alle former for frugt og grøntsager, herunder hårde knolde (gulerødder, rødbeder), fiberholdige grøntsager (selleri) og bladgrøntsager (hvedegræs, spinat, kålblade). Ud over grøntsags-, frugt- og hvedegræsjuice laver Angel juiceren også lækker nøddepasta, tofu og mælk af frø, mandler og (soja)bønner.


Dette segl angiver, at vi er en autoriseret Angel-forhandler. Hvis du klikker på det, kommer du til det officielle websted for Angel Juicer, og ved at indtaste forhandlernummeret kan du tjekke webstedet igen, før du bestiller.


Fremragende effektivitet

Det er bevist, at Angel juicere genererer op til 30 % mere juice end andre langsomme juicere.

Helt i rustfrit stål

Alle dele af Angel saftpresseren er fremstillet af rustfrit stål (SS). Rustfrit stål er holdbart og let at rengøre. Det giver også den langsomme saftpresser et smukt og luksuriøst udseende.

Automatisk presning kraft

Ved hjælp af intelligent teknologi bestemmer Angel automatisk den nødvendige preskraft for at udvinde den maksimale mængde saft fra grøntsagerne eller frugten.

Lydsvag motor

Fordi den kraftige motor har tilstrækkelig effekt, larmer Angel kun lidt.

Alsidig

Ud over grøntsager, frugter og hvedegræs kan Angel juiceren også tilberede lækker nøddepasta (ekstra tilbehør er nødvendigt), tofu og mælk fra frø, mandler og (sojabønner).

Brugervenlighed

Angel Juicer er nem at skille ad og rengøre. Alle dele af Angel Juicer er 100 % opvaskemaskineegnede.

Sikker

Angel saftpresseren har seks sikkerhedsfunktioner. Apparatet er derfor sikkert at bruge.

Flere næringsstoffer med en kraftig motor

Angel Juicer er den mest kraftfulde af alle slowjuicere. Den kan knuse selv de hårde celler for at udvinde den maksimale mængde næringsstoffer fra frugt og grøntsager.

Bæredygtighed

Producenten har i over 25 år arbejdet med produktudvikling og høj kvalitetskontrol. Resultatet er, at Angel Juicer er en ekstremt holdbar slowjuicer. Apparatet er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet (SUS-304). Hver enkelt er samlet og kontrolleret i hånden.

Let at rengøre i opvaskemaskinen

Angel Juicer lader heller ikke noget tilbage at ønske, når det kommer til brugervenlighed. Den kan skilles ad i tre nemme trin, og delene tåler 100 % opvaskemaskine.

Langtidsholdbar frisk juice

Den kolde presning med den kraftige 3 hk-motor og 86 omdrejninger pr. minut sikrer minimal friktion og forhindrer varmeudvikling. Der er kun lidt ilt i væsken, hvilket resulterer i en smuk, frugtfri, "levende" juice, der kan opbevares i køleskabet i 48 timer.

6 indbyggede sikkerhedsfunktioner

Apparatet fungerer kun, når det er fuldt monteret.

Afbryder på bagsiden forhindrer utilsigtet aktivering af den digitale styreenhed.

Indbygget termostat forhindrer overophedning.

Indbygget kobling for at forhindre motorskader.

Dobbelt beskyttelse mod elektrisk stød ved hjælp af afbryder.

Isolering mellem motor og chassis mod elektrisk stød.

Forskel mellem Angel AG-7500 og Angel AG-5500

AG-7500 og AG-5500 har begge en sikkerhedsanordning/sensor, som stopper motoren, hvis påfyldningsakslen pludselig overbelastes. Dette er for at undgå skader. På Angel 5500 skal du manuelt trykke på knappen til at bakke, så hjulene vender den anden vej rundt, og blokaden fjernes. På Angel 7500 er bakkefunktionen automatisk, hvilket naturligvis er mere brugervenligt.


Hurtige fakta

  • Fuldt rustfrit stål
  • Højeste juiceudbytte af alle saftpressere
  • 10 års garanti

Identifikation

EAN 8809310840038
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser