Tilbage til toppen
Angel juicer 8500 inklusive actionpakke

1 / 1

Angel juicer 8500 inklusive actionpakke

12.865 kr.
Angel, også kærligt kendt som "Angelia", er "Rolls Royce" blandt slowjuicere. Med sin dobbelte skruepresse og kraftige motor udvinder Angel mere saft fra din frugt og dine grøntsager end andre modeller. Denne horisontale saftpresser er fremstillet u
  • Fuldt rustfrit stål
  • Højeste juiceudbytte af alle saftpressere
  • 10 års garanti
Læs mere

Angel, også kærligt kendt som "Angelia", er "Rolls Royce" blandt slowjuicere. Med sin dobbelte skruepresse og kraftige motor udvinder Angel mere saft fra din frugt og dine grøntsager end andre modeller. Denne horisontale saftpresser er fremstillet udelukkende af rustfrit stål. Angel Juicer er den bedste slowjuicer på markedet. Takket være de to stærke sneglehjul og den kraftige motor leverer Angel AG-8500 et ekstremt højt juiceudbytte. Pressekraften bestemmes automatisk af den langsomme saftpresser. Angel kan udvinde den maksimale mængde næringsstoffer fra produkterne, og ved at skille saften fra frugtkødet er saften praktisk talt fri for frugtkød. Angel AG-8500 er udstyret med en automatisk reverseringsfunktion, som sikrer, at motoren stopper, når fyldeakslen overbelastes. Angel saftpresseren er fremstillet udelukkende af stærkt rustfrit stål (SUS316), der er let at rengøre og ekstremt holdbart, hvilket er en garanti for mange års juicing fornøjelse.


Angel Juicer AG-8500 saftpresser alle typer frugt og grøntsager, herunder hårde knolde (gulerødder, rødbeder), fiberholdige grøntsager (selleri) og bladgrøntsager (hvedegræs, spinat, kålblade). Ud over grøntsags-, frugt- og hvedegræsjuice laver Angel juiceren også lækker nøddepasta, tofu og mælk af frø, mandler og (soja)bønner.


Dette segl angiver, at vi er en autoriseret Angel-forhandler. Hvis du klikker på det, kommer du til det officielle websted for Angel Juicer, og ved at indtaste forhandlernummeret kan du tjekke webstedet igen, før du bestiller.


Fremragende effektivitet

Det er bevist, at Angel juicere genererer op til 30 % mere juice end andre langsomme juicere.

Helt i rustfrit stål

Alle dele af Angel saftpresseren er fremstillet af rustfrit stål (SS). Rustfrit stål er holdbart og let at rengøre. Det giver også den langsomme saftpresser et smukt og luksuriøst udseende.

Automatisk presning kraft

Ved hjælp af intelligent teknologi bestemmer Angel automatisk den nødvendige preskraft for at udvinde den maksimale mængde saft fra grøntsagerne eller frugten.

Lydsvag motor

Fordi den kraftige motor har tilstrækkelig effekt, larmer Angel kun lidt.

Alsidig

Ud over grøntsager, frugter og hvedegræs kan Angel juiceren også tilberede lækker nøddepasta (ekstra tilbehør er nødvendigt), tofu og mælk fra frø, mandler og (sojabønner).

Brugervenlighed

Angel Juicer er nem at skille ad og rengøre. Alle dele af Angel Juicer er 100 % opvaskemaskineegnede.

Sikker

Angel saftpresseren har seks sikkerhedsfunktioner. Apparatet er derfor sikkert at bruge.

Flere næringsstoffer med en kraftig motor

Angel Juicer er den mest kraftfulde af alle slowjuicere. Den kan knuse selv de hårde celler for at udvinde den maksimale mængde næringsstoffer fra frugt og grøntsager.

Bæredygtighed

Producenten har i over 25 år arbejdet med produktudvikling og høj kvalitetskontrol. Resultatet er, at Angel Juicer er en ekstremt holdbar slowjuicer. Apparatet er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet (SUS-304). Hver enkelt er samlet og kontrolleret i hånden.

Let at rengøre i opvaskemaskinen

Angel Juicer lader heller ikke noget tilbage at ønske, når det kommer til brugervenlighed. Den kan skilles ad i tre nemme trin, og delene tåler 100 % opvaskemaskine.

Langtidsholdbar frisk juice

Den kolde presning med den kraftige 3 hk-motor og 86 omdrejninger pr. minut sikrer minimal friktion og forhindrer varmeudvikling. Der er kun lidt ilt i væsken, hvilket giver en smuk, frugtfri, "levende" juice, der kan opbevares i køleskabet i 48 timer.

6 indbyggede sikkerhedsfunktioner

Apparatet fungerer kun, når det er fuldt monteret.

Afbryder på bagsiden forhindrer utilsigtet aktivering af den digitale styreenhed.

Indbygget termostat forhindrer overophedning.

Indbygget kobling for at forhindre motorskader.

Dobbelt beskyttelse mod elektrisk stød ved hjælp af afbryder.

Isolering mellem motor og chassis mod elektrisk stød.

Forskel mellem Angel AG-8500 og Angel AG-7500

Angel 7500 og Angel 8500 er teknisk set identiske. Forskellen ligger i det rustfrie stål i sneglehjulene og filteret. Angel AG-7500 slowjuicer er fremstillet af rustfrit stål 18/8 (SUS304), som er en legering af 18 % krom og 8 % nikkel. Angel AG-8500S slowjuicer er fremstillet af rustfrit stål 18/12 (SUS316), som er en legering af 18 % krom og 12 % nikkel. Inox 18/12 er lidt hårdere og anvendes f.eks. i kirurgiske instrumenter.

Hurtige fakta

  • Fuldt rustfrit stål
  • Højeste juiceudbytte af alle saftpressere
  • 10 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser