Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Algon poleret paellapande, 65cm

-53%
699 kr.
Vejledende pris: 1499 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Famjam

Overvåg prisen på produktet

Traditionel spansk poleret paellapande af høj kvalitet
Håndpoleret overflade
Velegnet til gaskomfurer, paella-brændere eller åben ild
Materiale: Poleret lamineret stål
Størrelse: 65cm (målt kant til kant)
Portioner: 25 tapas, 19-22 hovedret


Polerede paella-pander er de mest traditionelle paella-pander, der findes i Spanien. De er enkle, ekstremt robuste og billige. De er lavet af lamineret poleret stål som sådan. De skal simpelthen forsegles med et tyndt lag madolie efter rengøring som med en wok eller støbejernsrist.
Det er vigtigt at forsøge at få så jævn varme som muligt. Dette bliver meget nødvendigt i de senere faser af paella-madlavning, når risen koger. Flammen behøver ikke at dække hele bunden af ​​gryden, men omvendt vil du ikke have lidt koncentreret varme i midten. I praksis kan en gaskomfur koge op til ca. 36 cm (måske en 38 cm) gryde afhængigt af størrelsen på gasbrænderne. Det er muligt at bruge større køkkengrej på gaskogepladen, hvis de kan spænde over flere gasbrændere. Men dette vil betyde, at du flytter panden (rør ikke paellaen!) Mens risen koger.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .