Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Aerofryer Ovn 10l Elektronisk display

Fri fragt
Aerofryer Ovn 10l Elektronisk display
Aerofryer Ovn 10l Elektronisk display
Aerofryer Ovn 10l Elektronisk display
Aerofryer Ovn 10l Elektronisk display
Aerofryer Ovn 10l Elektronisk display
Aerofryer Ovn 10l Elektronisk display
1270 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  2-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af INF Company AB

Overvåg prisen på produktet

 • 90 dages åbent køb
 • Hurtig levering
 • 1 års garanti

Er du usikker på, om du skal vælge en frituregryde eller en miniovn? Princess Aerofryer Oven er den perfekte løsning til dig

Den luksuriøse kombination mellem en frituregryde og en miniovn, den kan grille, bage, stege og endda tørre, hvad du vil. Den roterende netkurv sikrer, at du får de mest sprøde chips nogensinde og gør det uden at skulle ryste hvert femte minut. Derudover kan du bage masser af snacks på de 3 bageplader med en speciel luftkonvektionsteknik.

Sund madlavning - Den varme cirkulerende luft i Princess Aerofryer
Ovnen betyder, at du ikke længere behøver at bruge olie, når du tilbereder pommes frites, kød, fisk og grøntsager. Det betyder, at du kan lave sundere mad, mens du stadig nyder al den mad, du og din familie elsker. Snacks, kager eller brød bliver også sprøde og lækre. Derudover har Aerofryer Oven også en tørrefunktion til frugt og grøntsager.

Den bedste måde at forberede sunde snacks på som frugt eller grøntsagschips til dig selv eller dine børn.

Den nyeste teknologi inden for varm stegning til sund stegning
Princess Aerofryer Ovnen kombinerer varm, cirkulerende luft med den perfekte madlavningstemperatur, så du kan bruge Aerofryer til at stege, bage, grille, stege. High Speed Air Convention Technology garanterer, at du ikke har brug for olie for at få et perfekt og sprødt resultat.

Med de ti forprogrammerede indstillinger kan du også manuelt justere temperaturen mellem 40 ° C og 200 ° C for et perfekt resultat. Dette gør det let at tilberede brød, boller og kødboller i frituregryden. Takket være de medfølgende tre grillposer kan du have mange produkter i ovnen på samme tid.

let at bruge
Den digitale berøringsskærm gør det nemt at vælge den rigtige temperatur eller det rigtige program. Derudover gør 90-minutfunktionen og overophedningsbeskyttelsen Aerofryer Oven den sikker at bruge. Det specielt udviklede håndtag til den roterende kurv kan bruges til at fjerne kurven og tømme den over en plade uden at skulle røre nogen overflade.

Forprogrammerede indstillinger
Takket være den forprogrammerede indstilling kan du vælge den korrekte temperatur og bagningstid ved et tryk på en knap. Princess Aerofryer Oven har 10 forprogrammerede indstillinger til pommes frites, bøf, kage, pizza, brød, fisk, rejer, kylling, rotisserie og tørring.

Test dem alle og se alle de forskellige muligheder, du har med en aerofryovn. Fra pommes frites til madlavning af kød, fisk og grøntsager er alt muligt.

Hvad er der i kassen:
Princess Aerofryer ovn, bageplade, 3 grillholdere, rotisserier, håndtag til rotisserie basketball, brugermanual

Årsager til at vælge Princess Aerofryer Oven:
- Forbered de bedste og mest sprøde chips takket være den roterende kurv med praktisk håndtag
-10 l volumen og 1500 watt effekt, så du kan lave mad til hele familien, pommes frites eller et komplet måltid på én gang
- Digital berøringsskærm med enkle trykknapper til at indstille og justere temperaturen fra 40 ° til 200 °
- 10 forprogrammerede indstillinger, du kan bruge til at tilberede pommes frites, tørre frugter og grøntsager eller opvarme en pizza


Takket være High Speed Air Conveection Technology er Aerofryer Oven et ideelt alternativ til en standard konvektionsovn.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .