Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Aerofryer Digital 4.5L Klaver XXL 182025

Fri fragt
Aerofryer Digital 4.5L Klaver XXL 182025
Aerofryer Digital 4.5L Klaver XXL 182025
Aerofryer Digital 4.5L Klaver XXL 182025
Aerofryer Digital 4.5L Klaver XXL 182025
Aerofryer Digital 4.5L Klaver XXL 182025
937 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  2-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af INF Company AB

Overvåg prisen på produktet

 • Fri frakt och gratis hemleverans
 • 90 dagars öppet köp
 • Snabb leverans

Server sprøde chips eller et komplet måltid til hele familien

Kog alt på én gang takket være Princess Digital Aerofryer XXL med et volumen på 4,5 liter. Den hurtige luftkonvektion sikrer, at du kan stege den sunde måde uden at bruge olie og stadig få et lækkert skarpt resultat.

Takket være det digitale display og de forprogrammerede indstillinger er madlavning i Digital Aerofryer XXL en nem ting. Den perfekte luftfryser til sene nætter, når du stadig vil servere en sund middag til dig selv og din familie.

Den nyeste teknologi inden for varmluft madlavning til sund madlavning
Med den unikke kombination af varm cirkulerende luft og den let justerbare temperatur er madlavning med Princess Digital Aerofryer XXL sund og fedtfattig.

Du kan bruge Aerofryer til at stege, bage, grille, stege, så du kan bruge frituregryden til kød, fisk og endda kager. High Speed Air Convention Technology garanterer, at du ikke har brug for olie for at få et perfekt og sprødt resultat. Ingen olie betyder heller ikke noget at røre ved, så du kan forlade køkkenet for andre ting.

let at bruge
Det er let og sikkert at servere din mad med den aftagelige kurv med køligt håndtag. Den aftagelige kurv og den ikke-strikkede skuffe fra Princess Digital Aerofryer er opvaskemaskinebestandig, så rengøring af Aerofryer er let. Med sine gratis glidende fødder står Aerofryer robust på næsten alle overflader, så den ikke falder eller glider let.

En anden sikkerhedsforanstaltning er overophedningsbeskyttelsen, der sikrer, at Aerofryer ikke bliver for varm.

Princess luftfryser er dit nye yndlingsværktøj til lækker og sund mad.

Alsidig og enkel med otte forprogrammerede indstillinger
Princess Digital Aerofryer kan også grille, stege og bage dine yndlingsretter. Hvis du ikke kender den perfekte temperatur og tilberedningstid Princess Aerofryer har otte forprogrammerede indstillinger, kan du starte med et tryk på en knap til chips, kød, fisk, rejer, kylling, bøf og kage.

Hvis du hellere bruger dine egne temperatur- og tidsindstillinger, kan du bruge det brugervenlige digitale opkald med integreret timer. På denne måde kan du tilberede kødboller, brød og quiche.

Varm luft i stedet for olie
Du har brug for lidt eller ingen olie på grund af den varme cirkulerende luft til madlavning af fries, kød, fisk og grøntsager. Det anbefales, at du tilføjer en spiseskefuld olie, når du bruger friske kartofler for at få et sprødt resultat. Aerofryers kan endda opvarme retter uden at tørre dem som en mikrobølgeovn.

- Grill, steg og bage dine yndlingsretter med færre kalorier, men hold den samme smag og struktur som en almindelig stegepande
- Teknologien til højhastighedstrafik gør det muligt at tilberede ingredienser med kun varm luft
- Let at bruge, justerbar temperaturkontrol, integreret timer og digitalt kontrolpanel
- Det store volumen (4,5 liter) giver tilstrækkelig pommes frites til hele familien i et præparat
- De aftagelige og opvaskemaskinebestandige dele muliggør nem rengøring

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .