Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Abilica MassageGun Pro

(0)
Skrive en anmeldelse
Abilica MassageGun Pro
Abilica MassageGun Pro
1995 kr.
Fragt fra 100 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-10 Arbejdsdage
    Fragt fra 100 kr.
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Den nye Abilica MassageGun Pro er en håndholdt massagepistol, der er fremragende til opvarmning af musklerne før aktivitet og til at skabe god blodcirkulation til musklerne efter træning, hvilket reducerer inflammation og muskelspændinger.

Den effektive Abilica MassageGun Pro har 6 massagefrekvenser mellem 1200-2800 gentagelser i minuttet, hvilket giver en god mulighed for at justere vibrationerne så godt som muligt for en effektiv massage. Den leveres med så mange som 5 forskellige massagehoveder, der er tilpasset forskellige muskelgrupper for at give en varieret og god massage. Massagepistolen er genopladelig, og batteriets levetid er 2-5 timer. Opladningstiden er ca. 3,5 timer. Abilica MassageGun Pro er stille, har et flot design og kommer i en praktisk sag, hvor alle dele kan opbevares sammen.

specifikationer

Batteri: 2000mah 20W
Batteriets levetid: 2-5 timer
Opladningstid: 3,5 timer
Vægt: 700 gram
Materiale: Rustfrit stål, ABS og silicagel
Massagefrekvens: 1200-2800

Massage niveauer
Niveau 1: 1200 omdr./min
Niveau 2: 1520 omdr./min
Niveau 3: 1840 omdr./min
Niveau 4: 2160 omdr./min
Niveau 5: 2480 omdr./min
Niveau 6: 2800 omdr./min

Produktet indeholder
1 st massagepistol
5 st forskellige massagehoveder
1 st oplader
1 st kasse til opbevaring

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.