Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
120W trådløs håndstøvsuger
120W trådløs håndstøvsuger
120W trådløs håndstøvsuger
120W trådløs håndstøvsuger
120W trådløs håndstøvsuger
120W trådløs håndstøvsuger
120W trådløs håndstøvsuger
120W trådløs håndstøvsuger
120W trådløs håndstøvsuger

1 / 9

120W trådløs håndstøvsuger

229 kr.
Pakke inkluderet: 1x håndstøvsuger trådløs / 1x emballagepose 1x lang fleksibel slange / 1x spaltemundstykke / 2x rørforbindelse 1x børstemundstykke / instruktioner / adapter Om denne vare 【Trådløs, poseløs og letvægts】 Denne håndholdte støv
Læs mere

Pakke inkluderet:

1x håndstøvsuger trådløs / 1x emballagepose

1x lang fleksibel slange / 1x spaltemundstykke / 2x rørforbindelse

1x børstemundstykke / instruktioner / adapter


Om denne vare

【Trådløs, poseløs og letvægts】 Denne håndholdte støvsuger har et trådløst design og stort batteri, kan frit nå alle slags pletter i bilen og hjemmet og renser mere effektivt. Med denne håndholdte støvsuger behøver du ikke længere bekymre dig om irriterende kabler. Med en vægt på kun 850 g kan du rengøre hele huset uden at få ondt i armene.

【5 komplet tilbehør】 Denne støvsuger er udstyret med en række aftageligt tilbehør, som frit kan vælges efter dine behov, herunder slidsdyser og børstedyser, adaptere, fleksible forlængerslanger og ekstra filtre. Kommer med tilbehør til forskellige daglige behov, støvsugeren kan rengøre alle kroge og hjørner af huset.

【Hurtig opladning, 20-30 minutters batterilevetid】 Den trådløse håndholdte støvsuger er nem at oplade og leveres med en oplader. 2x2200mA 18650 lithium batteri, Det kan hurtigt oplades inden for 3-5 timer, og når det er fuldt opladet, kan det opretholde en lang rengøringstid på omkring 20-30 minutter.

【HEPA-filter let at rengøre】 Denne håndholdte støvsuger er udstyret med et HEPA-filter for at sikre, at de fleste støvmider og andre forurenende stoffer filtreres. Filteret kan fjernes og udskiftes og vaskes med vand. Den indeholder ingen forbrugsstoffer og er miljøvenlig.

【KUNDESERVICE OG SUPPORT】 Oplad din støvsuger, før du bruger den første gang. Sørg for at oplade den håndholdte støvsuger mindst en gang om måneden, ellers vil batteriet blive beskadiget.


0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser