Køkkenapparater til juice og vand

Her finder du råsaftcentrifuger og juicepressere til pressede priser. Men også et stort udvalg af ismaskiner, kulsyremaskiner og elkedler. Vi snakker om skønne køkkenapparater, som gør hverdagen nemmere, ganske enkelt. Læs mere om, hvad der gør disse køkkenapparater så skønne...

Sunde og økonomiske køkkenapparater

Det herlige ved disse husholdningsapparater er, at de både er sunde og økonomiske på samme tid! Med en juicemaskine derhjemme slipper du for at købe dyr juice i butikker, når du har lyst til et vitaminkick. Desuden er hjemmepresset juice ofte sundere end den, du kan finde på butikshylden. Til dig, der kan lide danskvand til maden, bliver det billigere at lave dit eget danskvand med kulsyremaskinen end at købe flasker i butik hver dag – og det bliver også nemmere. Hvis det gælder, som man siger, at tid er penge, så er ismaskinen et rigtigt kup, da den laver isterninger klar på under ti minutter. Selv elkedler er med til at spare tid, da de normalt klarer opgaven hurtigere end komfuret. Føles det ikke godt, at man kan opnå flere gode ting på samme tid?


Juicepresser eller råsaftcentrifuge?

Den store forskel mellem en juicepresser og en råsaftcentrifuge er, at du med råsaftcentrifugen får din juice ved rotation og med juicepresseren ved at presse råvarerne med juicepresseren. Begge giver dig dog en frisk og god juice, fyldt med vitaminer og sundhed. Så hvilken juicemaskine skal du købe? Vi giver dig her nogle for- og bagdele ved begge, men i sidste ende er det en smagssag, der afhænger af dine behov og ønsker.

En stor fordel ved råsaftcentrifugen er fleksibiliteten, da den kan klare de fleste frugter og grønsager. Det går hurtigt og kræver en meget lille indsats fra den, der tilbereder juicen. Med visse af vores råsaftcentrifuger behøver du ikke engang at skære frugten ud, inden du lægger den ned i centrifugen. Bagdelene ved råsaftcentrifugen, er at den som oftest er større og mere klodset, dyrere og mere højlydt end en juicepresser.

Med juicepresseren har du fordele som f.eks. at den normalt er mindre og smartere, relativt stille i brug, og at den som oftest er billigere end en råsaftcentrifuge. Derimod er en traditionel juicepresser mere begrænset, når det kommer til, hvilken type af frugt du kan presse – mange er blot citruspressere og presser kun citrusfrugter.

Noget, som bør tages med i diskussionen, er det relativt nye påfund ”slowjuicer”. Denne juicemaskine koster mere end en traditionell juicepresser, men giver dig nærmest ubegrænsede muligheder for at lave juice af frugt og grønt, og du får betydeligt mere juice, da saften presses langsomt. Præcis som juicepresseren, er en slowjuicer som oftest relativt stille, når den arbejder. Bagdelene ved en slowjuicer er snarere de samme, som råsaftcentrifugen har – dvs. at den kan koste ret meget og normalt er temmelig stor og klodset.

Vi håber, at disse tips kan hjælpe dig med at vælge den bedste juicemaskine. God fornøjelse!