Vaffeljern

Vis kategoribeskrivelse
På CDON.COM finder du et bredt udvalg af vaffeljern i forskellige prisklasser og forskellige modeller. Hvad end du ønsker et dobbelt eller et enkelt vaffeljern, i teflon eller i rustfrit stål, har vi det her. Har du brug for tips og gode råd til at vælge det rette vaffeljern? Vi hjælper dig! Læs mere...

Vaffeljern

Find dit vaffeljern online

Elsker du duften af nybagte vafler? Og elsker du og familien at nyde de søde sager I ny og næ? Det kan de fleste nok svare ja til. Hvis du ikke allerede er den lykkelige ejer af et vaffeljern, så er det måske nu, du skal anskaffe dig et. Det er nemt at bage vafler med de gode, teflonbehandlede vaffeljern, der bager begge sider af vaflerne på en gang. Så dejen skal bare røres sammen og hældes på lidt ad gangen - så går bagningen som en leg. Du kan finde et bredt udvalg af vaffeljern her hos CDON.COM, Nordens største varehus. Det betyder at du kan vælge mellem en masse forskellige modeller, hvoraf nogle kan lave fire hjerteformede vafler ad gangen, andre er dobbelte og kan lave to gange fire stk. Og så er der dem, der kan lave fem eller seks stk. ad gangen. Husk også at tjekke, om der skulle være et godt vaffeljern tilbud for tiden. Det har vi nemlig ofte, og så er det jo oplagt at slå til!

Hvilket vaffeljern skal du vælge?

Der er som nævnt en del forskellige vaffeljern at vælge imellem her hos CDON.COM. Der er nogle, der kan bage en hel masse vafler ad gangen, og så er der et, der bager en stor, men meget flot vaffel ad gangen. Det er det fine jern fra Åviken, der har et smukt 1700-tals mønster inden i jernet. Andre igen kan du bage franske vafler på. Dit valg afhænger blandt andet af, hvor ofte og hvor mange vafler, du bager. Er I en stor familie, eller bager du gerne vafler, når du har gæster, så kan du med fordel vælge et vaffeljern, der kan bage mange ad gangen. Se vores udvalg. Vi fører for eksempel både Melissa, OBH Nordica, Åviken, Wifa og Philips vaffeljern. De kan selvfølgelig alle sammen bage de lækre vafler, men det er lidt forskelligt, hvordan de er designet, og hvilke tekniske detaljer de indeholder. Tjek de forskellige maskiner, inden du vælger hvilket vaffeljern, der skal berige dig og dine gæster, når du snart inviterer på nybagte vafler.

Vaffeljern og andre køkkenmaskiner

Vi har efterhånden fået så mange elektriske køkkenmaskiner til at hjælpe os med madlavningen. Det er dejligt, fordi det gør det hele så meget nemmere. Selv om det tager noget tid at bage vafler, så er der en klar tidsmæssig gevinst ved det elektriske vaffeljern - sammenlignet med tidligere tiders jern, der skulle varmes på komfuret. På samme måde får vi stor hjælp - især tidsmæssigt - af de mange andre køkkenmaskiner, vi benytter os af. Her hos CDON.COM kan du for eksempel også finde bagemaskiner, ismaskiner, håndmiksere, food processorer og rigtig mange andre maskiner, som alle er til virkelig stor gavn både til hverdag og til fest. Vi har for eksempel også en del forskellige former for brødristere & sandwichtoastere. I løbet af ingen tid kan du få ristet et brød eller lave dig en toast - samtidig med, at du laver dig en kop kaffe eller koger vand til te. Det er så nemt og praktisk, at vi nærmest ikke tænker over det. Og det er lige præcis sådan, det skal være.