Vi rekommenderar

 • Electrolux Støvsuger EUO9GREEN

  • Fremstillet af 70 % genbrugsplast og 100 % PVC-fri
  • 65 % lavere energiforbrug
  • 12 meter aktionsradius
  • Vaskbart Allergy Plus™-filter
  • Lydniveau dB(A), max : 65
  1179 kr

Støvsugere

CDON.COM har støvsugere for alle

Der er virkelig mange støvsugere på markedet. Så skal du anskaffe dig en, er det vigtigt først at gøre dig klart, hvilket behov for støvsugning du har. Hvor stort er dit hjem? Hvor mange er I i familien? Har I husdyr? Er der allergikere i familien, og hvor tit gør du rent? Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge dig en støvsuger. Her hos CDON.COM, Norden største varehus, har vi samlet et godt og varieret udvalg, så du trods alt ikke skal vælge imellem alle støvsugere mellem himmel og jord. Vi fører støvsugere, der kan dække alt fra det helt lille rengøringsbehov og til den helt store familie, hvor man både har børn, husdyr og en have. Her skal du dels se på, hvor stor en volumen støvsugeren har. Altså hvor stor en støvsugerpose, der er plads til, og så skal du også se nøje på, hvor stærk motoren er. Her på siden tilbyder vi dig noget inden for enhver af disse kategorier, af store, små og stærke støvsugere.

Støvsugere fås i flere prislag

Du skal selvfølgelig vælge en støvsugermodel ud fra dit behov. Når det så er afklaret, så er der flere detaljer, der skal tages stilling til. Skal den være med eller uden støvsugerpose? Skal den være med eller uden ledning? Skal den kunne skifte mellem at være en våd- og en tør-støvsuger? Skal du også have en lille handy håndstøvsuger - eller måske en kombi-støvsuger fra for eksempel Bosch, der både fungerer som håndstøvsuger samt almindelig? Måske er en robotstøvsuger endda lige sagen for dig? Tjek vores store udvalg af gode støvsugere, inden du træffer dit valg. Husk også lige at få set på vores tilbud hvor der ofte er gode rabatter på smarte støvsugere. Det kunne jo være, at der lige var et rigtig godt tilbud på en af de modeller, du har kigget på. Blandt vores mange støvsugere skal der nok være en eller flere, som passer fint til dig. Prismæssigt varierer de selvfølgelig også. Ofte afstemmes pris og ydeevne, så man populært sagt får mere motor for pengene, når prisen bliver højere.

Støvsugere er uundværlige i din rengøring

Man kan dårligt forestille sig at gøre rent uden at have en støvsuger. Den er nok vores vigtigste rengøringsapparat, da den virkelig får fjernet alle de krummer, nullermænd og andre ting og sager der ligger i hjørner og kroge. Vi vil til enhver en tid anbefale dig at vælge en maskine, der ikke bliver for lille, for så kommer den på overarbejde og er snart ikke stor nok til behovet. Vælger du til gengæld en, der passer godt i størrelse og ydeevne, vil du kunne have den længe. Støvsugere er så essentielle i din rengøring, at den bare skal være i orden. Hos CDON.COM fører vi selvfølgelig også et væld af andre varer end støvsugere til rengøring & rengøringsredskaber, der kan hjælpe dig til at få det gjort - og få det gjort godt. Rengøring er ikke altid det sjoveste at foretage sig, men det er jo rigtig vigtigt at gøre grundigt - for din og familiens trivsel. Derfor bør du vælge støvsugere og andet rengøringsudstyr, der kan optimere selve processen og ikke mindst resultatet af dine anstrengelser. Gør rent, så det kan mærkes.