Find din nye stavblender her!

Stavblenderen er din bedste ven i køkkenet! Med en stavblender kan du tilberede supper, sovse, puréer, smoothies m.m. En stavblender skal være rar at holde i hånden og nem at arbejde med. Hos os finder du forskellige modeller og farver i mange forskellige prisklasser. Vil du have tips og gode råd, inden du køber din nye stavblender? Læs mere...

 

Stavblenderen er et uundværligt redskab i køkkenet

Holder du af at lave mad og udforske nye gastronomiske områder? Så ved du måske allerede hvor vigtigt det rette køkkenudstyr er. Det er ikke altid fordi retterne ikke kan laves uden det, men bare fordi det letter arbejdsbyrden og sparer dig tid. Tid som er bedre brugt rundt om bordet, i selskab med gode mennesker og et godt måltid. Hvis du er typen, der ikke bryder sig om store klumper i maden, så har du fundet løsningen. Løg kan blendes, inden de kommer i frikadellerne og grøntsags supper kan blive fyldige og cremede, når de blendes og smagsnuancerne forenes til den skønneste symfoni. En stavblender er et af de redskaber hvor du for få penge kan komme meget langt – både i forhold til kvaliteten af produktet og de madlavnings-mesterværker du kan kreere. Her hos CDON.COM har vi et stort sortiment af stavblendere fra forskellige populære mærker, og til prisniveauer hvor alle kan være med.

Du kan få en stavblender til lige præcis dine behov

Når du skal købe en ny stavblender, er der forskellige overvejelser, du bør gøre dig, alt efter det du har tænkt dig at bruge den til. Har du behov for en stavblender med forskellige knivsæt, så den kan blende fint og groft? Eller har du brug for et udskifteligt hoved så du hurtigt kan omdanne den til et piskeris? Du kan ligeledes få stavblendere med og uden mixerbæger, som jo kan være både praktisk og belejligt når man skal blende noget der vil kunne sprøjte op – mad på væggene er jo ikke just en af de foretrukne måder at dekorere på. Vi har en masse forskellige bud på den perfekte stavblender fra mærker som Bosch, Electrolux, Philips og Russel Hobbs. Vi har altid et godt tilbud i blandt vores sortiment, så der er ingen grund til at du skal gå på kompromis hvis du har præferencer for et bestemt design eller mærker.

En stavblender er praktisk og nem

En stavblender er at finde i langt de fleste husholdninger i dag, da den er nem at bruge, og let at gøre ren efter brug. Du behøver ikke bruge mange minutter på at hakke alting fint; i stedet kan du bruge tiden på noget helt andet. Den smarte stavblender kaldes endda også husmoderens tryllestav - og vi forstår godt hvorfor. Selvom du køber et mixerbæger med til din stavblender, kan du sagtens bruge den i gryder og pander, og den er nem at rengøre bagefter. Hvis du er typen, der kan lide at drikke smoothies og skal bruge frosne bær, skal du vælge en kraftig stavblender som kan stå imod de frosne ingredienser. Hvis du bruger den til blødere madtyper, såsom hummus og supper, så kan du frit købe enhver type uden mange Watt. Du kan få mixere og piskeris som ekstra tilbehør, så du har endnu flere muligheder. Skal du bruge noget stærkere, så kan du med fordel også kigge på en el-mixer, som er lidt kraftigere og især velegnet til bagning. Prøv lykken, og bliv en magiker i køkkenet!