Smoothie mixer

For at få en rigtig god smoothie behøver du blot en god blender. Blend frugt og bær sammen med valgfrit tilbehør, og så har du en supersund morgenmad eller et mellemmåltid. Når du skal købe en smoothie mixer, kan du tænke over, hvor stor den skal være, om den skal have aftagelige dele, så den er lettere at gøre ren, eller om du skal kunne tage din smoothie to go med dig. På CDON.COM har vi et bredt udvalg af forskellige modeller i forskellige prisklasser, se dem, og find den, der passer bedst til dig. Hvis du har brug for mere information, inden du køber din smoothie mixer, kan du læse mere her!

Din søgning gav ingen træf

 

At tænke på, inden du køber din blender

For at vælge den rette blender er det godt at tænke lidt over, hvad man skal bruge sin blender til. Til at blende lidt kraftigere ingredienser som is eller tykke grønsager kræves en stærkere motor og et skarpere blad. Hvis man kun skal blende lettere ingredienser, rækker det med en lidt mindre og enklere variant. Størrelse og materiale påvirker, hvor nem blenderen er at rengøre og betjene. Tænk på, at en stor kande i glas er meget tungere, især når den er fyldt med væske, frugt og grøntsager. Større modeller optager også meget plads, så man bør tænke over, hvor man skal opbevare sin blender. Hvis man vil have en mere robust smoothie mixer, kan det være en god investering at spendere lidt mere på en bedre model, som kommer til at holde længere. Man bør ikke købe en mindre model, hvis man ved, at man gerne vil kunne blende det meste, da visse modeller ikke er egnede til at blende tunge ingredienser og risikerer at gå i stykker.


Fordele ved en smoothie mixer

Det, som er så fantastisk ved en smoothie, er at du kan blende en masse forskellige frugt, bær og grøntsager sammen med vand, juice, yoghurt eller mælk. Valget er dit, og det er supersundt og superlækkert! Her kan du lade fantasien flyde frit og skabe dine egne opskrifter. En fordel ved at drikke smoothies er, at du nemt kan tilføje grøntsager som spinat, grønkål og broccoli, uden at det smager som en salat. Du skal blot tilsætte banan og andre frugter og bær, og så overdøver disse smagen af grøntsagerne! At drikke smoothies til morgenmad er godt for dem, der ikke har så stor appetit om morgenen. Med en smoothie får du nemt en masse fibre og vitaminer i dig uden at skulle spise så meget.

Hvis du kan lide at lave dine egne smoothies, så prøv også at presse din egen juice med en juicepresser!