Find den rette køkkenvægt

En køkkenvægt hjælper dig med at lykkes i køkkenet. Her på CDON.COM finder du både digitale og analoge vægte. En digital køkkenvægt giver dig høj præcision og har ofte et forholdsvis slakt design, hvilket gør den nem at opbevare, hvis du ønsker at gemme den væk, når den ikke er i brug. En traditionel husholdningsvægt med analog funktionalitet er derimod en smule besværlig i sit design, men fordi de er så smarte i deres tidløse design, vælger mange at beholde køkkenvægten fremme, som en del af køkkenindretningen. Vores analoge køkkenvægte findes i retrostil og med behagelige farver. Læs mere om hvordan du vælger den rette køkkenvægt...

Godt at tænkte på, når du vælger en køkkenvægt

En køkkenvægt kan bruges på forskellige måder og opfylde forskellige behov i køkkenet. Leder du efter en husholdningsvægt, som skal hjælpe dig med bageingredienserne, så er en vægt med en skål måske den mest praktiske løsning. Hvis du ønsker at tilføje råvarer til vejning på køkkenvægten, så fortrækkes en flad vægtoverflade måske. Og om køkkenvægten skal hjælpe dig med din diæt, så bør den have funktioner, der kan tælle kalorier, kulhydrater, fedt og kolesterol.


Funktioner på din digitale køkkenvægt

Køkkenvægten er ikke et særligt avanceret køkkenredskab, men der findes et par funktioner, der kan være nyttige at vide:

Tareringsfunktion (eller tara-funktion):

Denne funktion gør det muligt at nulstille vægten på trods af at der findes en genstand på vejepladen. Hvis du har en skål af ingredienser, som skal vejes, kan det hjælpe, hvis du udelukker den tomme skåls vægt, for at få den korrekte mængde af det, der egentlig skal vejes. Tara-funktionen gør altså, at vægten viser nul, selvom at skålen befinder sig på køkkenvægten.

Automatisk slukning:

For at gemme på den digitale køkkenvægts batteri, kan det være godt med automatisk slukning som funktion. Dette betyder, at køkkenvægten slukkes af sig selv, efter at du har brugt den til vejning, og starter igen, når du aktiverer den.