Kødhakker

Med en kødhakker derhjemme, kan du lave dit eget hakkekød og påvirke resultatet allerede fra starten af madlavningen. Servér din egen pølse eller egne burgere - hjemmelavede fra bunden og med din selv-komponerede smag. Kødhakkeren skaber spændende muligheder i køkkenet og giver dig samtidigt kontrol over hakkekødets indhold og fremstilling, da det er dig selv, der hakker det. Her på CDON.COM finder du både manuelle og elektriske kødhakkere med tilbehør som pølsestoppere, målebærer og kebbetilbehør. Læs mere om, hvordan du vælger den rette kødhakker...
 

Vælg den rette kødhakker

At vælge en kødhakker vil være lettere, hvis du først har styr på dine behov og anvendelsesområder. Vi har større kødhakkere, der hakker op til 3 kg kød per minut og mindre kødhakkere med lavere kapacitet, men som er pænere og lettere at opbevare Hvis du kan lide at lave meget mad og vil hakke større mængder af kød af gangen, så bør du sigte mod en mere solid kødhakker med stor kapacitet. En stor kødhakker kan dog være besværlig at lægge væk, når den ikke er i brug, og fungerer bedst i et køkken med gode opbevaringsmuligheder, eller at den eventuelt altid står fremme og kommer til at bruges i din daglige madlavning. En lille kødhakker er nemmere at opbevare, men har også en lavere kapacitet og passer bedre til dig, som ikke hakker store mængder af kød per gang, og som af og til vil kunne tage kødhakkeren og stille den frem.


Hvad kan du hakke i kødhakkeren?

Den eneste grænse for, hvad du kan hakke i kødhakkeren er maskinens tilbehør og kreativitet. Udover kød, kan kødhakkeren også hakke fisk, frugt og grøntsager. Du har altså mulighed for at lave alt fra dine egne pølser og burgere til spændende retter af fiskefars eller hakkede grøntsager. Skal du lave dine egne pølser med din kødhakker, bør du holde et ekstra øje med, at der medfølger et pølsehorn blandt kødhakkernes tilbehør.

Held og lykke med at finde den rette kødhakker!