Find din grill her

Er det blevet tid til at købe en ny grill? I vores brede sortiment kan du finde en grill for enhver smag. Vi har gasgriller, elgriller, kulgriller og raclettegriller i varierende design, størrelse og prisklasse. Velkommen ind og finde den bedste grill til dig! Tips til, når du skal vælge en grill...

Elektrisk grill

Hvilken grill skal du vælge?

Det mest amindelige valg plejer at stå mellem kul- og gasgrill, men vi har også elgriller og rygeovne i sortimentet. Hver grillmodel har sine fordele, og det handler mest om, hvilke muligheder og funktioner du vil have med din grill.


Kulgrill

Runde, klassiske kulgriller kan også kaldes for kuglegriller. Kulgriller giver dig den ægte duft og smag af grill, som det kan være svært for andre griller at måle sig med. Mange synes, at selve processen med en kulgrill er en del af charmen ved at grille; grillkullene, som suger tændvæsken til sig, inden du kan tænde dem, ilden, som lægger sig og bliver til glødende kul, klar til en dampende bøf, kullene, som holder sig varme så længe, at du nemt kan lave grillede bananer eller skumfiduser til dessert, uden besvær. Kulgrillen kræver lidt tålmodighed og øvelse, inden man bliver en rutineret grillmester, men det kan være det hele værd! Hos os kan du købe en kulgrill for et par hundredelapper, men også for et par tusindlapper, alt efter hvilken størrelse og hvilke funktioner du ønsker.


Gasgrill

Gasgrillen er det perfekte valg til dem, der ikke har tid eller tålmodighed til at rode med briketter og kul. Her har vi en grill, som bliver hurtigt varm og er klar til brug, når du har tændt for den. Der findes dem, der mener, at gasgrillen ikke giver den samme genuine smag som en kulgrill, men der er lige så mange, der mener, at gasgrillen giver præcis lige så stor en grilloplevelse i både duft og smag. Det er helt enkelt en smagssag. Gasgrillen koster oftest lidt mere end en kuglegrill, men det er hurtigt tjent ind med den tid, du sparer. Mange af vores gasgriller giver desuden større muligheder for madlavning med varmeplader, sidebrændere m.m.


Elgrill

Elgrillen er perfekt til dig, der bor i lejlighed og ikke har mulighed for at grille i røg og damp med en almindelig grill på grund af naboerne. Med sin kompakte størrelse giver elgrillen dig mulighed for at grille på altanen – du skal blot sætte grillen i en almindelig stikkontakt, og så står det dig frit for at nyde grillet mad på din altan, uden at bryde nogen regler! Det kan være godt at vide, at elgrillen ikke giver helt den samme herlige grillduft og –smag som andre griller, men den er et perfekt alternativ til dig, der vil have sommerlig madlavning på altanen.


Raclettegrill

Raclettegrillen gør det muligt at grille sammen indenfor, hele året, hvor alle rundt om bordet bidrager til madlavningen. Raclettegrillen er egentlig ikke et alternativ til en ”normal” grill, men snarere et supplement. Du får ikke samme oplevelse eller smag, som når du står ude og griller ved kulgrillen eller gasgrillen en sommeraften, men derimod kan du lave alt fra grillspyd og grillede grøntsger til crepes på din raclettegrill – et godt og socialt alternativ til at stå ved komfuret og lave mad.