Ismaskine

Med en ismaskine kan du nemt fremstille din egen hjemmelavede is, præcis som du vil have den! Vælg selv, hvilken smag du vil have, og er du allergisk, kan du nemt vælge mælk, æg eller sukker fra. Perfekt, hvis du skal have gæster, til at fremstille en lækker og personlig dessert på nemmeste vis! Læs mere i vores guide...
 

Vælg den ismaskine, der passer bedst til dig

Når du skal købe din ismaskine, kan det være en god ide at overveje, hvor meget du har tænkt dig at bruge din ismaskine, hvilke funktioner du ønsker, at den skal have, og hvor meget du kunne tænke dig at betale. Vi har modeller i prisklasser fra 149 kr. op til 2590 kr. for de mere eksklusive modeller. Med de mere eksklusive modeller behøver du som oftest ikke at fryse ingredienserne, inden du putter dem i ismaskinen, da en automatisk kompressor fryser ingredienserne, mens du rører isen sammen. Således tager det kortere tid, inden du har færdig is! Det kan være en fordel, at ismaskinen har aftagelige dele, så den bliver nemmere at gøre ren. På en del ismaskiner findes der også en dispenser, hvor man kan fylde andre ingredienser i, som man vil have med i sin is, som nødder, chokolade eller frugt.


Forskellige slags is

Ifølge statistik fra FDB er danskerne et af de folkefærd, der spiser mest is i Europa. Hver dansker spiser i gennemsnit knap 10 liter is om året, og det er næsten dobbelt så meget som i de fleste andre europæiske lande! Kun Finland og Sverige overgår os. Det er både klassisk flødeis i litermål og nye isvarianter fra små producenter, der er populære. Med din egen ismaskine kan du eksperimentere med smage og ingredienser, lige som du har lyst til! Hvis du vil gøre din is lidt mindre usund, kan du nemt fravælge sukker og lave yoghurtis i stedet for almindelig is!