Brødristere, raclettegrills og sandwichtoastere

Her hylder vi enkelheden i en skive ristet brød, det smarte ved en hurtigtgrillet panini og det sociale i at grille maden direkte ved bordet sammen med dine gæster. Hos os på CDON.COM finder du brødristere, sandwichtoastere og raclettegriller, som er enkle, smarte og sociale at have hjemme i dit køkken. Læs mere om, hvad der gør en sandwichtoaster god...

Raclettegrill

Udgangspunktet for at vælge den rette sandwichtoaster

Start med at tænke over, om du bedst kan lide trekantede toasts, eller om du vil have mulighed for at grille andre brødsorter, som panini, ciabatta og bagels med din sandwichtoaster. Med dette udgangspunkt bliver det nemmere at finde den sandwichtoaster, som passer bedst til dine behov.


Hvad er en god sandwichtoaster?

Hvordan du bedst kan lide din toast, og hvilke praktiske egenskaber du foretrækker, er afgørende for, hvad der er en god sandwichtoaster for lige præcis dig. Vi har samlet en del egenskaber, som ofte gør, at en effektiv sandwichtoaster udmærker sig lidt ekstra.

Da sandwichtoasteren har ledninger og knapper, vil man helst undgå at vaske den af med vand. Derfor er det godt, hvis toasteren er nem at rengøre blot med køkkenrulle, når jernet er kølet af. De toastere, som har non-stick-plader, frastøder fedtet og gør køkkenapparatet endnu nemmere at tørre af. Et andet alternativ for nem rengøring er, hvis grillpladerne er aftagelige og kan vaskes i opvaskemaskine.

Sandwichtoasteren kan være et spørgsmål om opbevaring for mange, og her er det godt at se på størrelsen. En lille grill kan være et smartere køb, hvis man allerede har for meget udstyr i køkkenet. Men er man mange i familien, er en større sandwichtoaster måske at foretrække. Der findes sandwichtoastere, som du kan stille på højkant – måske er dette opbevaringsløsningen for dig.

Sikkerheden kan også være et vigtigt parameter ved valg af en sandwichtoaster. Skridsikre fødder – også kaldet non-slip-fødder, indikationslamper, som viser, når toasteren er tændt, og når den er klar til brug, håndtag, som holder sig kølige under brug, og et låg med sikkerhedslås. Disse egenskaber kan du holde udkig efter, hvis du vil være ekstra tryg, når du griller dine sandwicher.

Vi håber, at vores tips hjælper dig med at vælge den rette sandwichtoaster!