Bagetilbehør til cupcakes og kager

Kan du lide at bage? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du finde en masse bagetilbehør til festlige kager og sukkersøde cupcakes. Hvad med at dekorere børnenes kage med billeder af Spiderman, Hello Kitty elller Star Wars? Eller vis din kærlighed til én, du holder af, med hjerteformede muffins og rosenmønstret marcipan. Her er også farvestrålende pinde til lækre cakepops og kagedekorationer, som hæver din kage op på bryllupskageniveau. Læs mere om, hvordan du føjer luksusdetaljer til en enkel kage...
 

Kagedekorationer og bagetilbehør, som sætter stemningen

Kage til børn, studenterkage, sommerkage, bryllupskage ... der er næsten lige så mange kager, som der er anledninger til at holde fest. Men det eneste, som egentlig kræves, er den slags kage, du bedst kan lide, og så kan dekorationen give den rette stemning til det, der skal fejres.


Sjov kage til børn – en succes til børnefødselsdagen

Kager til børn skal helst have et sjovt tema, som børnene synes er festligt, og her er der forskellige fremgangsmåder. Vi har silikoneforme, som hjælper dig med at skabe alt fra prinsessekroner og Lego-figurer til Disney-figurer og eventyrsslotte. De mindre silikoneformer fylder du med sukkermasse eller chokolade og bruger til dekoration, mens de større figurer kan bruges til at give form til hele kagen. Til børnekager har vi endda færdige kagebilleder, som forestiller alt lige fra Hello Kitty, Minions og Spiderman til Mickey Mouse. Lad kreativiteten slå sig løs!


Højtidelig studenterkage til en højtidelig dag

Studenterkagen er en af de mere højtidelige kager her i livet, og med følelsen af frihed og glæde som hovedingredienser er den måske en af de kager, som smager allerbedst. Her er der brug for dekorationer, som viser, hvor stort det er at bestå studentereksamen – og dem kan du naturligvis finde på CDON.COM. Hvis du vil holde kagedekorationen mere traditionel, så har vi kagebilleder med klassiske studenterhuer, balloner og lykønskninger. For en mere personlig studenterkage er der mulighed for at bestille kagebilleder med fotos af den nybagte student selv.


Sommerkage, som vækker sommerfølelser

Kagen til sommerfesten skal have dekorationer, som giver varme sommerfornemmeler bare ved synet af den. Hos os finder du oblater, som forestiller sommerfugle og blomster – helt fantastiske at dekorere kagen med. Vi har også silikoneforme formet som sommerlige snegle, blomster, småkryb og ananaser. Du fylder silikoneformene med sukkermasse eller chokolade og trykker derefter de små figurer ud – hvis du vil farvelægge dem, kan du bruge frugtfarve. En anden nem måde at dekorere hele kagen med sommertegn på er at bruge en kagerulle med mønster. Vi har kageruller med mønstre med sommerfugle, margueritter og roser – du ruller bare kagerullen hen over marcipanen eller sukkermassen, og så vil en blomstereng sprede sig over hele kagen!


Luksuriøs bryllupskage med smukke detaljer

Bryllupskagen er jo en institution på bryllupsdagen og kan være den vigtigste kage, du nogensinde sætter kagespaden i. For at den skal være så storslået og smuk, som den bør være, har du brug for kagedekorationer ud over det sædvanlige. Vi har udstiksforme, som sætter en guldkant på din bryllupskage med luksuriøse blonder, detaljerede marcipanroser i 3D, diamantmønster, perlebånd og guirlander. For at skabe en følelse af eksklusivitet kan du sætte farve på med frugtfarve og dekorere med spiselige perler. Til toppen af kunstværket har vi smukke kagedekorationer med forskellige brudepar, som traditionelt symboliserer kærlighed.

De fleste kagedekorationer er spiselige, men hold øje med produktbeskrivelsen, så du ved det med sikkerhed. Mange af de dekorationer, som vi har nævnt, kan også bruges på cupcakes og større muffins. Vi har også modellieringsværktøj, paletknive og dekorationspensler, som gør det nemmere at skabe dine egne dekorationer. Kan du ikke finde det, du søger, i vores bagetilbehør? Prøv at skrive det, du leder efter, i søgefeltet længst oppe på siden. God fornøjelse med at finde kagedekorationer, som giver din kage den rette stemning!