Bagemaskine

En ny bagemaskine gør det til en leg at bage brød

Drømmer du om at kunne gå ind af døren derhjemme, og blive mødt af duften af nybagt brød? Det er sundt, lækkert og en hel fantastisk start på din og din families dag. Lækkert, sødt, sprødt og hjemmelavet er lige, hvad din fremtid indeholder, hvis du skaffer dig en ny bagemaskine. Det er en teknologi, som nogle af dine venner nok ikke har hørt om - og det vil de fortryde, når du viser dem, hvor belejligt og rart en bagemaskine er at have i hjemmet. Det gør det muligt at gøre alt klar om aftenen, inden du går i seng, så du vågner til helt nybagt brød om morgenen. Hvis du har svært ved at stå op om morgenen, kan det være en rigtig god grund til at traske ud og spise blødt, dampende varmt brød, som smelter smørret - og smelter i din mund. En bagemaskine er super praktisk at have, særligt hvis du har en stor familie der skal brødfødes er det økonomisk smart at bage brødet selv.

Med en bagemaskine får du mange opskrifter at udforske

En bagemaskine kan utroligt mange ting. Den har et utal af forskellige indstillinger, du kan stille på, alt efter hvilket slags brød du bager. Oftest er der omkring 12 forskellige bageprogrammer, så du kan få det hele til at passe sammen. En bagemaskine gør faktisk alt arbejdet, når bare du blander ingredienserne. Lad din bagemaskine ælte, hæve og bage dit brød, og lad den også holde det varmt. Du kan også selv bestemme, hvordan skorpen på dit brød skal være; fra helt lyst, til lidt mere bid, til det mørkeste, det kan blive, uden at være brændt. De smarteste af dem kan endda bage mere end én størrelse brød, så du kan bage til et par venner, eller til når du får gæster. Det gør forberedelsen noget nemmere - for ikke at tale om rengøringen. Brødet bages i en udtagelig brødform med nonstick belægning, som let giver slip på brødet og let rengøres.

Du kan altid få plads til en bagemaskine

Nye køkkenredskaber gør underværker, og med en ny bagemaskine får du masser af bagværk, lige når du vil have det. Du kan også sagtens lave glutenfrit brød eller fuldkorn til dage, der kræver ekstra energi. Hvis du ikke vil lade brødet stå natten over, kan du benytte en fast bake-indstilling, så det går hurtigere, og du kan spise friskbagt brød til frokost eller som tilbehør til aftensmaden. Tag et kig på bagemaskine udvalget her på siden, og vælg mellem anerkendte mærker som Tefal, Kenwood, OBH Nordica m.fl.. Du finder en bagemaskine til ethvert budget, så selv studerende på SU kan være med på brødbagnings-fronten. Har du brug for hjælp til dit køb af bagemaskine, skal du ikke tøve med at kontakte os.