Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Wario Budget Kostume

1 / 1

Wario Budget Kostume

149 kr.
I vores tid er det ikke helt accepteret, at man har et hidsigt temperament, bare rager til sig og udnytter andre mennesker. Men, når du tager den her lækre Wario-dragt på, må du gerne være lidt selvoptaget og ond!  Wario Budget Kostume inkluderer
Læs mere
I vores tid er det ikke helt accepteret, at man har et hidsigt temperament, bare rager til sig og udnytter andre mennesker. Men, når du tager den her lækre Wario-dragt på, må du gerne være lidt selvoptaget og ond! 

Wario Budget Kostume inkluderer en trøje, et par selebukser og en hat. Trøjen er gul med lange ærmer. Den er lavet af et let skinnende materiale med stretch. Bukserne er lilla med 2 stk. knapper forrest og seler, der kan reguleres ved hjælp af sorte spænder. De er lange og lige i modellen. Hatten er lavet af stofbeklædt skumgummi. Den kommer i samme gule nuance som trøjen, står ret op og har en blød skærm foran. Den kan ved behov fyldes med sammenkrøllet papir, så den beholder sin oprejste statur. Overskægget og skoene på billedet medfølger ikke.

Størrelse: One size (voksen).
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme