Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Waluigi Damekostume Budget

1 / 1

Waluigi Damekostume Budget

149 kr.
Waluigi har en cool søster, som ingen vidste noget om! Denne smarte kjole med matchende hat vil garanteret vække genkendelse til udklædningsfesten. Er Lady-Waluigi mon lige så lumsk og god til at snyde som sin bror? Du bestemmer! Waluigi-kostumet
Læs mere
Waluigi har en cool søster, som ingen vidste noget om! Denne smarte kjole med matchende hat vil garanteret vække genkendelse til udklædningsfesten. Er Lady-Waluigi mon lige så lumsk og god til at snyde som sin bror? Du bestemmer!

Waluigi-kostumet inkluderer en kjole og en hat. Kjolen er af en kort model. Den består af henholdsvis en mørkeblå og lilla del. Den mørkeblå del har en rynket nederdel og brede, selelignende skulderstropper. Under skulderstropperne sidder der 2 gule knapper. Den lilla del sidder over brystet, og den er elastisk og lidt skinnende. Hatten matcher det lilla i kjolen. Den er lavet af et stofklædt skumgummi, står lidt op foroven og har en blød skygge foran. Den kan fyldes med papir alt efter behov. Skoene og handskerne er ikke inkluderet. Supplér gerne med lignende dele, så du ender med et udseende som vist på billedet.

Størrelse: One size (voksen).
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme