Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Waluigi Budget Kostume

1 / 1

Waluigi Budget Kostume

149 kr.
Ingen fusker så godt som Waluigi! Slå følge med Wario og list skjorten af modspilleren. Dragten har næsten alt som hører den snu Nintendo-karakter til, inklusive en matchende hue. Fuldend med et godt, sort overskæg for et ekstra sjovt look. Kostumet
Læs mere
Ingen fusker så godt som Waluigi! Slå følge med Wario og list skjorten af modspilleren. Dragten har næsten alt som hører den snu Nintendo-karakter til, inklusive en matchende hue. Fuldend med et godt, sort overskæg for et ekstra sjovt look.

Kostumet inkluderer en trøje, et par selebukser og en hat. Trøjen er lilla med lange ærmer. Den er fremstillet af et let skinnende materiale med stretch. Bukserne er mørkeblå med 2 stk. knapper foran og seler der indstilles ved hjælp af sorte spænder. De er lange og lige i modellen. Hatten er fremstillet af stofklædt skumgummi i samme lilla nuance som trøjen og har en blød skærm foran. Kan fyldes med papir ved behov. Overskæg og sko medfølger ikke.

Størrelse: One size (voksen). 
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .