Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Venta LW62 - APP-kontrol - Til store rum op til 250 m²

18619,31 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af O2Health

Overvåg prisen på produktet

Bare den bedste løsning


Til moderne kontorer og åbne kontorer. Energibesparende design, LW62 er den ideelle løsning til god luftfugtning.


INNOVATIV FORDAMPING


Hvert eneste stykke af de nye VentWave ™ 3D-lameller inspireret af et eksempel i naturen. Ligesom på undersiden af ​​blade sørger tusinder af stomata på samme tid for, at mange flere vandmolekyler fordamper end på en plan overflade.


REN HYGIENESKIVE


Vores Venta hygiejnedisk sikrer, at rengøring af din App Control kan holdes på et minimum. Desuden afkalkes det ledningsvand, sikrer den bedst mulige hygiejniske befugtningsevne og gør kemiske tilsætningsstoffer overflødige. Den effektive kombination af 3-D VentWave ™ lamellerne og hygiejneskiven er unik og patenteret for Venta.


UVC HYGIENE


Med Venta App Control Aiwashers LW62 og LW62T med deres ekstremt høje vandfordampning. Med periodisk UVC-eksponering i samarbejde med Venta Hygiene Disk forhindrer de mikroorganismer som vira, bakterier og svampesporer i vandet i at dannes i enheden. Standard og vigtigt for en ekstra sikker hygiejnisk betjening af vores to store Airwashers.


DIREKTE VANDTILSLUTNING


Dit rumsluft skal altid være optimalt og opfylde betingelserne for at kunne arbejde i moderne kontorarkitektur med energibesparende konstruktion og integrerede ventilationssystemer. Vores LW 62 Wifi med sin direkte vandforbindelse (inklusive en stålkappe højtrykssikkerhedsslange) gør det ikke nødvendigt at fylde din luftmaskine. Når den er tilsluttet vandforsyningen, åbner den automatisk og lukker vandventilen, når der er brug for vand.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .