Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Veludstyret Oktoberfestkostume

1 / 1

Veludstyret Oktoberfestkostume

299 kr.
Nu kan du fejre Oktoberfesten på en lidt anderledes måde, når du ifører dig dette smukke og ret friske kostume. Det inkluderer alt, som hører til Oktoberfesten, såsom en hvid polotrøje, som kan bindes i halsen, en flot lille fjerhat, et par brune sho
Læs mere
Nu kan du fejre Oktoberfesten på en lidt anderledes måde, når du ifører dig dette smukke og ret friske kostume. Det inkluderer alt, som hører til Oktoberfesten, såsom en hvid polotrøje, som kan bindes i halsen, en flot lille fjerhat, et par brune shorts med dekorative seler samt en "rød tekstilpølse" i snor - en såkaldt bratwurst.

Kostumet inkluderer et par shorts, trøje samt en fjerhat. Bukserne er brune med matchende seler, som har et påtrykt motiv af ølglas. Ved taljen ses der et gult, smalt bånd. Midt for sidder der et lille dækken med et hvidt mønster. Under dette dækken hænger der en rød og ret stor "pølse". Den simple polotrøje er hvid og simpel, og den har brune snore samt et tyndt bånd oppe ved halsen. Hatten er lille og brun med en rød dekorationsfjer.

Fås i størrelserne: Small, Medium og Large.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .