Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Ultra Hi-Float Kit

1 / 1

Ultra Hi-Float Kit

79 kr.
Katastrofe! Alle dine heliumfyldte latexballoner, som du har pumpet i går, er nu på gulvet i festlokalet, og de er flade! Gæsterne kommer en efter en, og alle vender sig mod døren igen når de ser det kedelige ballonhav på gulvet. Og ensom græder du o
Læs mere
Katastrofe! Alle dine heliumfyldte latexballoner, som du har pumpet i går, er nu på gulvet i festlokalet, og de er flade! Gæsterne kommer en efter en, og alle vender sig mod døren igen når de ser det kedelige ballonhav på gulvet. Og ensom græder du over de flade balloner der ødelægger alt. Bare alt.

Men rolig, det var bare et mareridt, for selvfølgelig havde du behandlet latexballonerne med Ultra Hi-Float før de blev fyldt med helium i går, og alle svæver stadig i luften, fine og herligt.

Ultra Hi-Float er en væske der behandler indersiden af latexballonerne inden de fyldes med helium. Væsken ligger som et tyndt lag hvilket betyder at helium forbliver meget længere, op til i alt 5-6 dage for en standardstørrelsesballon! 

En ubehandlet latexballon med helium holder faktisk kun op til omkring 6 timer hvilket gør Ultra Hi-Float til et must. når du dagen før skal forberede alle ballonerne.

Anvend rimelig mængde. Hvis du fylder dine balloner med for meget Hi-Float bliver effekten omvendt, det vil sige, at balloner går mod jorden.

Fakta om Ultra Hi-Float Kit:
  • Forlænger levetiden op til 25 gange (det betyder en flyvetid på op til 5-6 dage for en latexballon på ca. 30 cm)
  • Let at bruge
  • Pumpe inkluderet
  • Fungerer kun med heliumfyldte balloner
  • Ikke giftig og biologisk nedbrydelig
  • Skal ikke anvendes til konfettiballonerer

Ultra Hi-Float Kit fås i to varianter;
15 cl som rækker til ca. 25 latexballoner og 48 cl som rækker til ca. 100 latexballoner (standardstørrelse).
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser