Tilbage til toppen
Superman Clark Kent Kostume

1 / 1

Superman Clark Kent Kostume

299 kr.
Er du ligesom Clark Kent en sky og middelaldrende mand, der på ydersiden ikke virker til at være meget andet end en computernørd, men som skjuler en helt anden side - nemlig evnen til at bekæmpe ondskab og forføre kvinder i alle aldre? Hop i dette ko
Læs mere
Er du ligesom Clark Kent en sky og middelaldrende mand, der på ydersiden ikke virker til at være meget andet end en computernørd, men som skjuler en helt anden side - nemlig evnen til at bekæmpe ondskab og forføre kvinder i alle aldre? Hop i dette kostume! Clark Kent er kendt som Superman og har længe været både piger og fyres foretrukne superhelt!

Dette er en super sej udklædningsdragt, der ligner Superman i sit originale tøj, mens han stadig er Clark Kent. Dragten består af en top, der ligner Supermans dragt med en almindelig lysegrå jakke samt et "slidt" slips. Jakken og trøjen er ét stykke, så du har blot brug for et par bukser samt briller og et mystisk blik! Bliv ikke overrasket, hvis det modsatte køn kaster et par blikke efter dig fra tid til anden... Mr Clark!

  • Materiale: Polyester.
  • Størrelse: Standard og X-Large (voksenstørrelse).
  • En top, som er en Supermanstrøje med jakke over, samt en sort "slidt" slips medfølger
  • Briller, sko og bukser er ikke inkluderet.
  • Dette er et officielt licenseret produkt.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser