Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Studenterpakke "Grattis Till Studenten" Blå

1 / 1

Studenterpakke "Grattis Till Studenten" Blå

119 kr.
Ingen ønsker at vaske op efter en fest og særligt ikke efter en sjov studenterfest, så vi har sammensat en praktisk undgå-opvask-efter-studenterfesten-pakke, der inkluderer tallerkener, krus og servietter til 8 personer. Som et ekstra plus matcher al
Læs mere
Ingen ønsker at vaske op efter en fest og særligt ikke efter en sjov studenterfest, så vi har sammensat en praktisk undgå-opvask-efter-studenterfesten-pakke, der inkluderer tallerkener, krus og servietter til 8 personer. Som et ekstra plus matcher alle tingene i en flot blå farve med et strejf af skinnende detaljer. Vi lod os rive med og tilføjede endda en passende "Grattis till Studenten"-guirlande også. Værsågod!

Produktet består af en perfekt grundpakke til studenterfesten. Pakken er velegnet til op mod 8 personer, da den indeholder 8 paptallerkener, 8 papkrus og 20 servietter i en matchende blå farve. Derudover medfølger der en skinnende "Grattis till Studenten"-guirlande i et papmateriale. Den måler godt 3 meter. Alle produkter kan tilføjes separat, hvis du inviterer mere end 8 personer til studentermiddagen.

Studenterpakke "Grattis Till Studenten Blå" er for 8 personer og indeholder:
  • 8
  • 8
  • 20
  • 1

BEMÆRK! Den hvide borddug på billedet medfølger ikke!
Husk at købe studenterdekorationer og andet service til en komplet studenterfest.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter