Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Studenterdekorationer Pakke Klassisk

1 / 1

Studenterdekorationer Pakke Klassisk

119 kr.
Studentertiden er en herlig tid på året, men ugen før festen er knap så skøn, da denne type fejring kræver ekstra meget planlægning. Det gælder særligt, hvis du skal arrangere en studenterfest for en svensker i Danmark. For at hjælpe dig i mål tilbyd
Læs mere
Studentertiden er en herlig tid på året, men ugen før festen er knap så skøn, da denne type fejring kræver ekstra meget planlægning. Det gælder særligt, hvis du skal arrangere en studenterfest for en svensker i Danmark. For at hjælpe dig i mål tilbyder vi dig her et komplet borddækningssæt med et svensk studentertema. I dette komplette sæt medfølger der alt, hvad du skal bruge til studenterfesten: Papkrus, paptallerkener, servietter, partypicks og bordkonfetti. Alle produkter matcher med hinanden og er hentet fra den samme serie.

Her får du det perfekte sæt, hvis du skal arrangere en svensk studenterfest. Der medfølger papkrus, paptallerkener, servietter, partypicks og konfetti i ét og samme sæt, så du slipper for at tænke på at skulle købe en række enkeltdele. Information om materiale, mål og antal finder du under det respektive produkt. Samtlige produkter matcher med hinanden og rækker til et selskab på ca. 8 personer.

BEMÆRK! Serpentiner, Bestik og Borddug medfølger ikke, men kan tilkøbes!

Pakken indeholder:
1 x (Antal: 8-pak. Mål: 23 cm. Materiale: Pap)
1 x (Antal: 8-pak. Vol: 330 ml. Materiale: Pap)
1 x (Antal: 20-pak. Mål: 33 x 33 cm.
1 x (Antal: 8-pak. Mål: 15 cm. Materiale: Pap/træ)
1 x (Vol: 20 gram. Materiale: Papir)
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter