Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Studenterdekorationer Pakke Guld/Blå/Gul

1 / 1

Studenterdekorationer Pakke Guld/Blå/Gul

229 kr.
Det er svært at finde de helt rigtige festdekorationer, hvis du skal arrangere en svensk studenterfest i Danmark! Det er netop derfor, at vi på Partyking har samlet den perfekte dekorationspakke til dig. I pakken medfølger der alt det, du står og ska
Læs mere
Det er svært at finde de helt rigtige festdekorationer, hvis du skal arrangere en svensk studenterfest i Danmark! Det er netop derfor, at vi på Partyking har samlet den perfekte dekorationspakke til dig. I pakken medfølger der alt det, du står og skal bruge til festudsmykningen: Guirlander, latex- og folieballoner i forskellige farver samt en serpentin. Aldrig er det gået så hurtigt og nemt med at finde de rigtige dekorationer til den svenske studenterfest, og du behøver ikke engang bekymre dig om farvevalget, for selvfølgelig matcher det hele.

Pakken er perfekt til dig, der ikke vil bruge tid på at finde den rette dekorationskombination ved den svenske studenterfest. Den færdige pakke indeholder forskellige guirlander, balloner samt en serpentin. Samtlige dele er holdt i et svensk studentertema. Alle produkter i pakken matcher med hinanden og er hentet fra den samme serie. Se information om hvert enkelt produkt nedenfor.

Pakken består af:
1 x (Antal: 1-pak. Mål: 280 cm. Materiale: Pap)
1 x (Antal: 1-pak. Mål: 3,6 m. Materiale: Pap)
1 x (Antal: 1-pak. Mål: 38 cm. Materiale: Folie)
1 x (Antal: 10-pak. Mål: 30 cm. Materiale: Latex)
1 x (Antal. 1-pak. Mål: 30 cm. Materiale: Folie)
1 x (Antal: 1-pak. Materiale: Papir)

Bemærk venligst, at ballonerne ikke er pustet op ved levering.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter