Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Studentdekoration Pakke Sølv/Blå/Gul

1 / 1

Studentdekoration Pakke Sølv/Blå/Gul

229 kr.
Når man er blevet student, skal det fejres storslået! Ballonerne svæver rundt i loftet og du bliver nødt til at bøje dig uanset hvor du går på grund af de hængende guirlander i loftet. Men at forberede og ordne alle disse dekorationer og detaljer, ka
Læs mere
Når man er blevet student, skal det fejres storslået! Ballonerne svæver rundt i loftet og du bliver nødt til at bøje dig uanset hvor du går på grund af de hængende guirlander i loftet. Men at forberede og ordne alle disse dekorationer og detaljer, kan føles som en byrde, og nogle gange er det endda svært at finde de helt rigtige og matchende dekorationer. Derfor har vi hos Partyking sammensat den perfekte pakke til dig, der indeholder alle slags dekorationer som du måtte have brug for. I pakken finder du forskellige balloner, både i latex og folie, men også forskellige guirlander, ballonguirlander og en serpentin. Smart og rart!

Dette er det perfekte produkt for dem, der ikke ønsker at lede efter alle dekorationer til studenten selv. Pakken indeholder balloner, guirlander og en serpentin - alle i matchende farver og fra samme serie. Information om samtlige produkters mål, materialer og antal kan findes nedenfor.

Pakken indeholder følgende produkter:
1 x (Antal: 1-pak. Mål: 280 cm. Materiale: Papir)
1 x (Antal: 1-pak. Mål: 400 cm. Materiale: Papir)
1 x (Antal: 1-pak. Mål: 38 cm. Materiale: Folie)
1 x (Antal: 10-pak. Mål: 30 cm. Materiale: Latex)
1 x (Antal: 1-pak. Mål: 30 cm. Materiale: Folie)
1 x (Antal: 1-pak. Materiale: Papir)

Bemærk at ballonerne leveres uden luft ved levering.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter