Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Star Wars Chewbacca Supreme Edition Maske

1 / 1

Star Wars Chewbacca Supreme Edition Maske

1495 kr.
Er du Star Wars-fan? Drømmer du om at klæde dig ud som den skønne og sjove Chewbacca? Nu har du chancen, for her har du nemlig en maske der vil gøre dig til Chewbacca på nul komma fem. Masken har huller til øjnene så du kan se når du har masken på. U
Læs mere
Er du Star Wars-fan? Drømmer du om at klæde dig ud som den skønne og sjove Chewbacca? Nu har du chancen, for her har du nemlig en maske der vil gøre dig til Chewbacca på nul komma fem. Masken har huller til øjnene så du kan se når du har masken på. Uanset hvad i fejrer eller hvilken kostumefest du skal til, så kommer alle til at ville tale med dig, og du vil kunne ses tydeligt i folkemængden. Så er det bare med at begynde at øve dig på Chewbaccas distinkte lyd, og du er klar til udklædningsfesten.

Star Wars Chewbacca Supreme Edition Maske er en vellavet latexmaske der går rundt om hele dit hoved med omhyggeligt fastsat hår i forskellige nuancer som giver dig et autentisk Chewbacca-look. Den er selvfølgelig officielt licenseret.

One size (voksenstørrelse).
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .