Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Sparebøsse Enarmet Tyveknægt

Til kassen

Se også

Sparebøsse Enarmet Tyveknægt

(0)
Skrive en anmeldelse
149 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partykungen
Måske drømmer du om at vinde den helt store gevinst på casino? Desværre er risikoen for, at du i stedet spiller alle dine penge op i jagten på den store gevinst, ret stor. Sats i stedet på en sikker opsparing, og læg alle dine mønter og sedler, du får i overskud, ned i denne fine sparebøsse.

Sparebøsse Enarmet Tyveknægt er en sjov sparebøsse, som er designet som en klassisk enarmet tyveknægt. Præcis som ved en rigtig maskine lægger du pengene i på forsiden, men her mister du ikke pengene, men vil altid kunne komme til dem igen, når du har allermest brug for dem.

Sælges stykvis.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.
>