Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Skeletnonne Rekvisit

1 / 1

Skeletnonne Rekvisit

1895 kr.
Når dine venner kommer til din halloweenfest, og det første de ser, er denne døde nonne, der advarer dem om, at det er for sent at vende om, så vil deres første instinkt være at løbe for livet. Dog er det jo som sagt for sent, så de er nødt til
Læs mere
Når dine venner kommer til din halloweenfest, og det første de ser, er denne døde nonne, der advarer dem om, at det er for sent at vende om, så vil deres første instinkt være at løbe for livet. Dog er det jo som sagt for sent, så de er nødt til at gå ind til festen med skrækken krybende under huden. Et mareridt for dem, men et drømmeresultat for dig, der vil have årets mest uhyggelige fest!

Her får du et skræmmende nonneskelet. Hendes øjne lyser, mund og arme bevæger sig, og hun siger truende sætninger. Hun måler ca. 95 x 67 x 198 cm. Rekvisitten skal være tilsluttet en stikkontakt for at fungere, ledning og ED-adapter medfølger. Har en on/off-knap. Fremstillet af polyester, plast og elektronik. 

  • Mål: Ca. 95 x 67 x 198 cm
  • Materiale: Polyester, plast, elektronik
  • Lyd, lys og bevægelse
  • On/Off-knap findes
  • EU-adapter medfølger
  • Brugsanvisning medfølger
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .