Tilbage til toppen
Sherifhalskæde

1 / 1

Sherifhalskæde

39 kr.
Som indbygger i den lille western-by arbejder og slider du for at holde sammen på din hverdag og bidrage til et fint og hyggeligt sammenhold. Men ikke alle er lige så flinke som dig og er i stedet ude på ballade. Derfor har byen brug for en sherif, o
Læs mere
Som indbygger i den lille western-by arbejder og slider du for at holde sammen på din hverdag og bidrage til et fint og hyggeligt sammenhold. Men ikke alle er lige så flinke som dig og er i stedet ude på ballade. Derfor har byen brug for en sherif, og han er en meget respekteret mand. Du ser ham lejlighedsvis vandre meget langsomt langs hovedgaden, når du sidder på altanen. Han kigger hele tiden ned i jorden, tygger tobak og spytter, har hatten for øjnene og er altid beredt med hånden på pistolen, i tilfælde af at en bandit dukker op. Det føles trygt. Denne mand er ikke bange for noget.

Skrå smager lige så ulækkert som sædvanligt, virkelig ulækkert. Men da folk synes, at det giver respekt, tygger du det alligevel. Du har trukket cowboyhatten ned over ansigtet og kigger ned i jorden, så ingen skal se, at du er helt bleg og grøn i ansigtet - kvalm og svedig af tobakkens effekt. Desuden er du bange for stort set alt. Let at skræmme og bange. Du må have dit tjenestevåben med dig, når du er i tjeneste, så den har du sikret i hylsteret på hoften. Men grunden til at du holder hårdt fast på det, er, at du er topbange for at gøre skade på dig selv. Pistoler kan jo let affyres, hvis de rystes, har du fået at vide. Du tager derfor meget langsomme og forsigtige skridt for ikke at skyde dig selv i benet. Det eneste, du kan tænkte på, er, hvad hulen du skal gøre, hvis der kommer en bandit.

Sherifhalskæde er en klassisk sherifstjerne i metal, som sidder fast rundt om din hals med en sort snor, som har metaldetaljer længst ude på hver ende af snoren.

Mål: Ca. 80 cm totalt.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser