Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Servietter Twinkle Winkle

1 / 1

Servietter Twinkle Winkle

39 kr.
Rigtig søde servietter der passer perfekt at dække op med til et babyshower, en dåb, en navngivningsceremoni eller en børnefødselsdag. Servietterne er hvide med en roséguldfarvet tekst, hvilket giver bordet et elegant touch. Match gerne med andre fes
Læs mere
Rigtig søde servietter der passer perfekt at dække op med til et babyshower, en dåb, en navngivningsceremoni eller en børnefødselsdag. Servietterne er hvide med en roséguldfarvet tekst, hvilket giver bordet et elegant touch. Match gerne med andre festdekorationer i samme farve.

Servietter Twinkle Winkle inkluderer 16 papirservietter. På servietterne står der "Twinkle Twinkle Little Star" med roséguldfarvede bogstaver der skinner. Servietterne er 16,5 x 16,5 cm, 33 x 33 cm når de er foldet ud. Det er kun servietterne, der følger med, intet andet der ses på billedet.

Sælges i 16-pak.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .