Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Selvlysende Handsker Budget

1 / 1

Selvlysende Handsker Budget

49 kr.
Halloweenfester er ikke kendt for at være de mest oplyste fester. For at skabe den helt rette uhyggelige stemning skal lysene gerne være afdæmpet i mørket, og nogen gange kan det være svært at se alt hvad der sker. Det er her disse lysende handsker k
Læs mere
Halloweenfester er ikke kendt for at være de mest oplyste fester. For at skabe den helt rette uhyggelige stemning skal lysene gerne være afdæmpet i mørket, og nogen gange kan det være svært at se alt hvad der sker. Det er her disse lysende handsker kommer ind i billedet. Med disse kan du altid holde styr på hvor dine hænder er og sørge for at du ser længere end din egen næsetip. Hvis du forsvinder på dansegulvet, finder dine venner dig også nemt.

Selvlysende Handsker Budget er hvide handsker der skinner i mørket. Match dem med et spændende karnevalskostume og få et rigtig strålende resultat, eller brug dem om vinteren.

Leveres i one-size (voksenstørrelse).
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .